Aangepast aan de

Veiligheidsvoorschriften

Lex Buter: ‘CE-ESTER heeft onze machines aangepast en beveiligd zodat zij voldoen aan de veiligheidsvoorschriften. Het is bijzonder prettig dat CE-ESTER de kennis in huis heeft om iedere willekeurige machine aan te passen. Zij hebben bijvoorbeeld onze ponsnibbelmachine van 5 bij 6 meter aangepast en voorzien van een passend lichtscherm. Hierdoor is de machine weer veilig en up-to-date.

CE-ESTER heeft ons ook geadviseerd over de herinrichting van onze werkplaats. Zij hebben, samen met Aldowa, een compleet nieuwe indeling gemaakt en vervolgens heeft CE-ESTER de machines verhuisd. De nieuwe opstelling zorgt ervoor dat onze doorlooptijden zijn verkort. Ook bij het plaatsen van een nieuwe machine schakelen wij de hulp in van CE-ESTER.

Wij kiezen al jaren voor de dienstverlening van CE-ESTER. Het is een betrouwbare en flexibele partner die met kennis van zaken adviseert en uitvoert. CE-ESTER heeft bovendien oog voor onze continuïteit. Dat uit zich in een zeer snelle reactietijd bij storingen. Dat waardeer ik zeer.’

Aldowa kiest CE-ESTER voor het:

  • Aanpassen van productie- en werkplaatsmachines
  • Intern verhuizen van machines
  • Uitvoeren van reparaties aan machines
  • Verhelpen van storingen aan machines
  • Jaarlijks uitvoeren van de VCA-keuringen bij machines en handgereedschappen

Hoe veilig zijn uw machines?

We adviseren u graag over machineveiligheid

Stel je vraag