Beschermkappen

Bescherm uw ogen tegen deeltjes

Is uw bandschuurmachine al voorzien van een beschermkap? Zo niet, dan helpen wij u daar graag mee. CE-ESTER biedt oplossingen voor het beveiligen van uw bandschuurmachine. Wij monteren de beschermkappen en beschermplaten op uw bandschuurmachine. Moet de beschermkap op maat gemaakt worden? Ook dit kunnen wij doen! Onze beschermkappen bestaan uit een combinatie van hoogwaardig staal en polycarbonaat. Op deze manier kunnen wij de gebruikers en de omgeving optimaal beschermen.

Repar2: Dé beschermkappen producent

Repar2 is al 50 jaar (sinds 1970) de meest betrouwbare producent van beschermkappen en wordt ook wel als uitvinder van de beschermkap beschouwd. Wij hebben de grootste voorraad Repar2 beschermkappen van Nederland! Mocht u een afwijkende machine willen beveiligen dan kunnen de kappen eenvoudig op maat besteld worden. Onze nauwe samenwerking met Repar2 zorgt voor korte lijntjes met de fabriek, waardoor maatwerkkappen snel in huis zijn.

Richtlijn Arbeidsmiddelen: Een veilige werkomgeving

Machineveiligheid is van groot belang. Mocht er een ongeluk gebeuren, dan is het belangrijk dat u kunt aantonen alles gedaan te hebben aan de veiligheid op de werkplaats. Met onze gedegen kennis van veiligheid zorgen wij hiervoor. Moet uw bandschuurmachine aangepast worden? Geen probleem. Wij hebben de kennis en kunde in huis om uw machine op een professionele manier aan te passen. Wij zorgen voor de juiste beveiliging van uw bandschuurmachine.

Complete Safety Upgrade

CE-ESTER voert een Safety Upgrade altijd compleet uit. Wij plaatsen dus niet alleen de beschermkap maar zorgen voor alle aanpassingen die nodig zijn om de machine veilig te maken. Denk hierbij aan:

  • LOTO hoofdschakelaars
  • Nulspanningsbeveiliging
  • Afgeschermde zijkanten van looprollen
  • Noodstop - voetbediening
  • Leunspaan met eventuele opvangbak

Wilt u uw bandschuurmachine of andere machines beveiligen, dan is CE-ESTER dé partij om u te helpen. Voor vragen of meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!

Meer informatie over bandschuurmachine beveiliging?

Meer informatie

Nieuwsgierig naar de prijzen van onze beschermkappen?

Beschermkap bandschuurmachine -

CE-ESTER maakt machines veilig

Voldoe aan de wetgeving

  • Machineveiligheid inspecties en advies
  • Levering en montage van machinebeveiliging
  • Maatwerkoplossingen mogelijk
Neem contact op