Creëer veiligheid door

beschermkappen

Veiligheid op de werkvloer staat natuurlijk voorop. Zowel voor uw medewerkers als de omgeving is dit van groot belang. CE-ESTER helpt hiermee verder! Wij bieden onder andere oplossingen speciaal ontwikkeld voor het beveiligen van beugelzagen. Wij staan garant voor het installeren van beschermkappen en beschermplaten voor alle merken en typen beugelzagen. Ook beschermkappen op maat behoren tot onze mogelijkheden. De beschermkap voor uw beugelzaag wordt speciaal aangepast.

Onze beschermkappen zijn vervaardigd uit gehard staal in combinatie met polycarbonaat. Zo kan optimale veiligheid voor u en uw werknemers gegarandeerd worden. Daarnaast zorgt het geharde staal in combinatie met polycarbonaat voor een lange levensduur van de beschermkappen. Onze beschermkappen zorgen niet alleen voor veiligheid maar ook dat u efficiënt kan zagen.

Repar2: Onze beschermkappen leverancier

Repar2 is al sinds 1970 de meest betrouwbare producent van beschermkappen en wordt ook wel als uitvinder van de beschermkap beschouwd. CE-ESTER heeft de grootste voorraad Repar2 beschermkappen van Nederland! Een afwijkende machine beveiligen? Dan kunnen de kappen eenvoudig op maat besteld worden. Door onze nauwe samenwerking met Repar2 hebben we korte lijntjes met de fabriek, hierdoor zijn maatwerk kappen snel in huis.

Voldoe aan de Richtlijn Arbeidsmiddelen

Wij helpen u graag om zo veilig mogelijk met uw beugelzagen te kunnen werken. Met onze kennis van machineveiligheid voeren wij controles uit zodat uw machine voldoet aan de gestelde richtlijnen. Blijkt er een aanpassing nodig te zijn? Geen probleem. Onze experts gaan graag voor u aan de slag om uw beugelzagen professioneel aan te passen.

Complete Safety Upgrade

Bij CE-ESTER bieden we u een complete Safety Upgrade aan. Naast de beschermkappen zorgen wij dat de machine op alle punten veilig is. Zo zorgen wij bijvoorbeeld voor het plaatsen van een LOTO hoofdschakelaar, het monteren van nulspanningsbeveiliging, afschermingen, materiaalklemmen, een noodstop en voetbediening of het wijzigen van de beugelzaag bediening.

Kortom, voor een complete veiligheidscheck en de hierbij behorende aanpassingen zit u bij CE-ESTER goed.

Meer informatie over beugelzaag beveiliging?

Meer informatie

Nieuwsgierig naar de prijzen van onze beschermkappen?

Beschermkap beugelzaag -

CE-ESTER maakt machines veilig

Voldoe aan de wetgeving

  • Machineveiligheid inspecties en advies
  • Levering en montage van machinebeveiliging
  • Maatwerkoplossingen mogelijk
Neem contact op