Beschermkappen:

Voorkom ongelukken

Heeft uw draaicarrousel al een beschermkap? Zo niet, helpen wij u hier graag mee verder. Net zoals u vinden wij het namelijk belangrijk dat uw medewerkers goed beschermd zijn. Zo worden ongelukken voorkomen en het risico dat er iets gebeurt op de werkvloer maximaal ingeperkt.

CE-ESTER draagt bij aan veiligheid door onder andere oplossingen te bieden voor het beveiligen van draaicarrousels. Wij staan garant voor de installatie van beschermkappen en beschermplaten voor alle merken en typen. Een beschermkap op maat nodig? Geen probleem, dit is ook mogelijk. Zo zal uw draaicarrousel op de juiste manier beveiligd zijn.

Onze beschermkappen zijn van Repar2. Zij zijn dé beschermkappen producent. Onze nauwe samenwerking met Repar2 zorgt voor korte lijntjes met de fabriek, waardoor maatwerk kappen snel in huis zijn. De beschermkappen zijn vervaardigd uit hoogwaardig staal in combinatie met plexieglas. Zo kunnen wij optimale machineveiligheid garanderen voor u en uw werknemers.

Richtlijn Arbeidsmiddelen: Bescherm uw werknemers en bedrijf

Het is van belang dat uw draaicarrousel voldoet aan de Richtlijn Arbeidsmiddelen. Zo beschermt u niet alleen uw medewerkers maar ook uw bedrijf. Blijkt er namelijk iets gebeurt te zijn rondom de draaicarrousel dan is het van belang dat u kunt aantonen alles gedaan te hebben aan veiligheid.

Door gedegen kennis van machineveiligheid kunnen wij zorgen dat uw draaicarrousel voldoet aan de Richtlijn Arbeidsmiddelen. We voeren controles uit en zullen vervolgens de nodige aanpassingen en machinebeveiliging realiseren. Onze deskundigen doen dit professioneel en nauwkeurig. CE-ESTER helpt u om nog veiliger te kunnen werken.

Volledige draaicarrousel beveiliging

Benieuwd hoe uw draaicarrousel volledig beschermd kan worden? Wij monteren niet alleen beschermkappen, maar zorgen ervoor dat de machine aan alle eisen voldoet. Indien nodig voeren wij bijvoorbeeld ook de volgende aanpassingen uit:

  • Plaatsing van een LOTO hoofdschakelaar
  • Nulspanningsbeveiliging
  • Het plaatsen van noodstop(pen) in het werkgebied
  • Spindelbeveiliging
  • Vergrendeling van de hoofdschakelaar
  • Het plaatsen van hekwerk om het werkgebied

Als u dus uw draaicarrousel of andere machines maximaal wilt beschermen is CE-ESTER de juiste partij om u te helpen. Voor vragen of meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen graag verder!

Meer informatie over draaicarrousel beveiliging?

Meer informatie

Impressie

Beschermkappen die CE-ESTER monteert:

Beschermkap draaibank - Beschermkappen Draaicarousel
Draaicarrousel
Beschermkap draaibank - Beschermkappen Draaicarousel
Draaicarrousel

Nieuwsgierig naar de prijzen van onze beschermkappen?

 -

CE-ESTER maakt machines veilig

Voldoe aan de wetgeving

  • Machineveiligheid inspecties en advies
  • Levering en montage van machinebeveiliging
  • Maatwerkoplossingen mogelijk
Neem contact op