CE-ESTER voor:

Freesmachine beveiliging

Met beschermkappen beschermt u de gebruikers van uw freesmachine. Zo draagt u bij aan veiligheid op de werkvloer en een fijne werkomgeving voor uw werknemers. Een veilige basis is zowel voor u als uw personeel noodzakelijk om ongelukken te voorkomen.

Levering en montage beschermkappen

CE-ESTER levert beschermkappen en deze worden direct voor u op de freesmachine gemonteerd. Ook voor op maat gemaakte beschermkappen kunt u bij ons terecht. Onze beschermkappen zijn van Repar2. Zij zijn dé beschermkappen producent. Onze nauwe samenwerking met Repar2 zorgt voor korte lijntjes met de fabriek, waardoor maatwerk kappen snel in huis zijn. Kies voor uitstekende kwaliteit.

Onze experts kijken wat voor CE-beschermkap uw freesmachine nodig heeft en bepalen hoe deze het best tot zijn recht komt. Zo kunnen we u verzekeren dat uw freesmachine veilig is.

De beschermkappen zijn gecreëerd uit hoogwaardig staal in combinatie met polycarbonaat. Daarnaast kunnen de beschermkappen gemakkelijk op uw machine gemonteerd worden door onze gespecialiseerde werknemers. Onze beschermkappen zijn geschikt voor bijna iedere bestaande freesmachine en voldoen aan de nieuwste wetten en eisen. Hierdoor garanderen wij maximale veiligheid bij het gebruik van uw freesmachine.

Volledige veiligheidsaanpassingen

Wij monteren niet alleen beschermkappen, maar voeren direct een complete Safety Upgrade uit. Oftewel we verzorgen alle nodige aanpassingen om u machine veilig te maken. Er zijn namelijk naast beschermkappen nog vele andere aanpassingen die van belang zijn op het gebied van freesmachine beveiliging. Wij zorgen dat uw freesmachine aan alle eisen voldoet.

Voorbeelden van andere nodige aanpassingen zijn:

 • Plaatsing van een LOTO hoofdschakelaar
 • Nulspanningsbeveiliging
 • Afschermingen om de schakelkast en draaiende delen
 • Het plaatsen van een noodstop in het werkgebied
 • Een materiaalklem
 • Wijzigen van de bediening

In overleg wordt besproken hoe uw freesmachine compleet veilig kan worden gemaakt. Onze experts gaan vervolgens aan de slag met de afgesproken aanpassingen. Zo heeft u binnen de kortste keren een veilige freesmachine op de werkvloer staan.

Meer informatie over freesmachine beveiliging?

Stel je vraag!

Meer informatie

Nieuwsgierig naar de prijzen van onze beschermkappen?

Impressie

Beschermkappen die CE-ESTER monteert:

Beschermkap freesmachine - Beschermkappen Freesbank
Freesbank
Beschermkap freesmachine - Beschermkappen Freesbank
Freesbank
Beschermkap freesmachine - Beschermkappen Freesbank
Freesbank
Beschermkap freesmachine - Beschermkappen Freesbank
Freesbank

Voorkom problemen

Richtlijn Arbeidsmiddelen

Wij hebben al de kennis in huis over machineveiligheid. We kunnen dus zorgen dat uw freesmachine voldoet aan de eisen van de Inspectie SZW en aan de Europese richtlijn machineveiligheid. Zo kunt u aantonen alles te hebben gedaan aan een veilige werkomgeving voor uw werknemers. Met CE-ESTER reduceert u risico’s; kies voor het advies van een expert.

CE-ESTER - Beschermkap freesmachine - Content

CE-ESTER maakt uw freesmachine veilig door:

 • Een grondige veiligheidscheck van uw freesmachines
 • Advies over (echt) noodzakelijke beveiliging
 • Montage van machinebeveiliging
 • Installatie van noodstoppen en veiligheidsschakelaars

Wij zijn uw onafhankelijke veiligheidspartner. We zorgen voor de noodzakelijke freesmachine beveiliging zodat u incidenten voorkomt. Stel gerust uw vragen aan onze veiligheidsexperts.

Veilige machines met onze Safety Upgrade

Bent u naast uw freesmachine in het bezit van andere machines? En wilt u deze ook optimaal beveiligen? Kies dan voor de Safety Upgrade van CE-ESTER Machine Safety. Onze Safety Upgrade zorgt ervoor dat uw machines maximaal beveiligd zijn. Wij bekijken of uw machines naar behoren functioneren en doen de nodige aanpassingen. Ook bekijken we hoe de machines compleet veilig gemaakt kunnen worden. Dit doen wij altijd volgens de laatste richtlijnen en normen. Zowel mechanisch, elektrisch als softwarematig.

Een veilige werkplaats is niet het enige voordeel van onze Safety Upgrade. Het bespaart u ook nog eens veel geld. Door op tijd uw machines aan te passen is er minder vervanging nodig. Nog meer reden om voor de Safety Upgrade te kiezen.

Neem vrijblijvend contact op
Beschermkap freesmachine -

CE-ESTER maakt machines veilig

Voldoe aan de wetgeving

 • Machineveiligheid inspecties en advies
 • Levering en montage van machinebeveiliging
 • Maatwerkoplossingen mogelijk
Neem contact op