Beschermkappen

voor een veilige werkomgeving

Net zoals u vinden wij het belangrijk dat uw bedrijfsomgeving goed is beschermd. Zo creëert u een veilige en fijne basis voor uw werknemers. En niet geheel onbelangrijk, u voorkomt hiermee ongevallen. Daarom monteren wij beschermkappen en beschermplaten voor onder andere kotterbanken. Deze zijn zeer gebruiksvriendelijk en in de meeste gevallen gemakkelijk verstelbaar. Onze beschermkappen worden geleverd door Repar2. Dé betrouwbare beschermkap producent.

Op maat beschermkap nodig? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Wij kunnen alle merken en typen kotterbanken beschermen.

De beschermkappen zijn vervaardigd uit hoogwaardig staal in combinatie met polycarbonaat. Met een juiste beschermplaat of beschermkap kan er weer veilig met de kotterbank gewerkt worden.

Een Kotterbank die voldoet aan de Richtlijn Arbeidsmiddelen

Het is voor u van belang dat uw machines voldoen aan de Richtlijn Arbeidsmiddelen. Zo voorkomt u problemen en kunt u aantonen alles te hebben gedaan aan veiligheid. Wij voeren graag een veiligheidscontrole uit. Komt hieruit dat er toch aanpassingen nodig zijn aan de kotterbank? CE-ESTER kan ook daarvoor zorgen. Met onze kennis van machineveiligheid zorgen wij er voor dat uw machine voldoet aan de gestelde richtlijnen.

Voor alle nodige veiligheidsaanpassingen

Is een beschermkap niet genoeg om uw machine compleet veilig te maken? Geen probleem, wij voeren namelijk altijd een complete Safety Upgrade uit. Dit betekent dat wij alle nodige veiligheidsaanpassingen toepassen. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Plaatsing van een LOTO hoofdschakelaar
  • Aanbrengen van nulspanningsbeveiliging
  • Regelen van spindelbeveiliging
  • Het plaatsen van één of meerdere noodstoppen in het werkgebied
  • Het installeren van een vergrendelbare hoofdschakelaar
  • Het plaatsen van een hek rondom het werkgebied.

Kortom, voor veiligheidscontrole- en garantie, beschermkappen en overige aanpassingen aan uw kotterbank(en) bent u bij ons aan het juiste adres!

Interesse in meer informatie over het beveiligen van uw kotterbank? Of bent u niet zeker of wij u ook verder kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij worden graag uw veiligheidspartner!

Meer informatie over kotterbank beveiliging?

Meer informatie

Nieuwsgierig naar de prijzen van onze beschermkappen?

 -

CE-ESTER maakt machines veilig

Voldoe aan de wetgeving

  • Machineveiligheid inspecties en advies
  • Levering en montage van machinebeveiliging
  • Maatwerkoplossingen mogelijk
Neem contact op