Afschermingen

voor een plaatschaar

Samen met CE-ESTER zorgt u ervoor dat er veiligheid wordt gecreëerd op de werkvloer en uw werknemers in een fijne omgeving kunnen werken. Dit doen we onder andere door het monteren van afschermingen en Repar2 beschermkappen voor alle merken en typen plaatscharen. Het is ook mogelijk een afscherming speciaal voor u op maat te maken. Zo bent u verzekerd van maximale machinebeveiliging.

De engineering en productie van deze afschermingen wordt gedaan door onze eigen vakmensen. Door middel van inloopbeveiliging en vingerbeveiliging kunt u weer veilig werken met de plaatscharen en guillotinescharen.

Een plaatschaar volgens de richtlijnen

Het is belangrijk dat uw plaatschaar goed beveiligd is en u dit kunt aantonen. Door middel van een controle die wij uitvoeren kunnen we achterhalen of uw plaatschaar voldoet aan de machineveiligheid richtlijnen. Als dit niet het geval is, voeren wij de nodige aanpassingen uit zodat uw plaatschaar wel aan de Richtlijn Arbeidsmiddelen voldoet. Dit doen wij professioneel en met de juiste expertise. Wel zo veilig!

Voorbeelden van nodige veiligheidsaanpassingen zijn; het plaatsen van LOTO hoofdschakelaars, inloopbeveiliging, zijafscherming van het mes, het plaatsen van een noodstop in het werkgebied, het plaatsen van nieuwe voetbediening, het wijzigen van bediening, een vergrendelbare hoofdschakelaar en het installeren van tweehandsbediening.

Kortom, u kunt voor de complete veiligheid van uw plaatschaar bij ons terecht. Neem gerust contact op als u vragen heeft of meer informatie wilt! Als de partner in veiligheid geven wij vrijblijvend advies. Samen werken we aan een zo veilige mogelijk werkomgeving!

Meer informatie over het beveiligen van uw plaatschaar?

Meer informatie

Nieuwsgierig naar de prijzen van onze beschermkappen?

 -

CE-ESTER maakt machines veilig

Voldoe aan de wetgeving

  • Machineveiligheid inspecties en advies
  • Levering en montage van machinebeveiliging
  • Maatwerkoplossingen mogelijk
Neem contact op