Een veilige werkomgeving

VOOR UW PERSONEEL

Een veilige werkomgeving begint bij de veiligheid van uw machines. De Repar2 beschermkappen voor de radiaalboormachine helpen bij het realiseren van deze veilige werkomgeving. De beschermkappen bestaan uit hoogwaardig staal in combinatie met polycarbonaat. Hiermee kan optimale bescherming gegarandeerd worden.

ARBO wetgeving en de radiaalboormachine

Naast de algemeen geldende rechten en plichten voor werkgevers en werknemers bestaat er de wetgeving omtrent machineveiligheid. Met onze kennis en expertise voert CE-ESTER de benodigde controles uit zodat uw radiaalboormachine overeenkomt met de gestelde richtlijnen. Blijken er aanpassingen nodig te zijn aan uw radiaalboormachine? Dan kunnen wij deze meteen voor u uitvoeren. Hiermee reduceert u uw risico’s. Daarnaast kunt u aantonen alles te hebben gedaan aan een veilige en gezonde werkomgeving voor uw personeel.

Waarom CE-ESTER voor het beveiligen van uw radiaalboormachine?

CE-ESTER staat voor veiligheid. We hebben jarenlange ervaring met machineveiligheid en vele succesvolle projecten afgerond. Hierdoor kunnen wij u verzekeren dat wij dé expert zijn in machineveiligheid. Ons team bestaat uit gespecialiseerde en gecertificeerde personeelsleden. Daarnaast bestaan wij uit twee onderdelen, CE-ESTER Machine Safety en CE-ESTER Keuringsbedrijf, waardoor wij uw machines zowel kunnen keuren als aanpassen.

U kunt rekenen op aandacht en service van hoge kwaliteit. Wij gaan graag voor u aan de slag om uw radiaalboormachine veilig te maken. Wilt u meer informatie of heeft u een vraag aan ons? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Meer informatie over radiaalboor beveiliging?

Meer informatie

Nieuwsgierig naar de prijzen van onze beschermkappen?

 -

CE-ESTER maakt machines veilig

Voldoe aan de wetgeving

  • Machineveiligheid inspecties en advies
  • Levering en montage van machinebeveiliging
  • Maatwerkoplossingen mogelijk
Neem contact op