Beschermkap Vlakslijpmachine

voor een veilige werkomgeving

Behoefte aan veilige en betrouwbare machines? Daarmee kan CE-ESTER helpen. Onze beschermkappen zorgen ervoor dat uw werknemers veilig kunnen werken met de vlakslijpmachine. Zowel fijn voor u als het personeel. Wij hebben beschermkappen voor alle merken en typen vlakslijpmachines. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig staal in combinatie met polycarbonaat. Zo garanderen wij veiligheid voor u en uw werknemers.

Beschermkappen van Repar2

Onze beschermkappen komen van Repar2. De meest betrouwbare producent van beschermkappen en wordt ook wel als uitvinder van de beschermkap beschouwd.

Is een standaard beschermkap niet geschikt voor uw vlakslijpmachine? Onze nauwe samenwerking met Repar2 zorgt voor korte lijntjes met de fabriek, waardoor maatwerk kappen snel in huis zijn.

Een passende beschermkap die zijn functie goed vervuld is namelijk zeer belangrijk. Onze experts maken een ontwerp en gaan vervolgens aan de slag met de productie van de beschermkap. Deze zal vervolgens op uw machine gemonteerd worden.

Voldoe aan de wet van machineveiligheid

Wij vinden het belangrijk dat u zo veilig mogelijk met uw vlakslijpmachine kan werken. Weet u niet zeker of uw machine veilig is? Met onze kennis voeren wij de benodigde controles uit zodat uw machine voldoet aan de Richtlijn Arbeidsmiddelen. Als er een aanpassing nodig is, kunnen wij dit ook voor u uitvoeren. Onze experts gaan graag aan de slag om uw vlakslijpmachine geheel veilig te maken. Zo worden ongelukken voorkomen en kunt u bewijzen alles gedaan te hebben aan machineveiligheid.

CE-ESTER is uw veiligheidspartner

Lijkt het u van belang om uw machines volledig veilig te maken? Dan is CE-ESTER de juiste partij. Zoals benoemd kunt u bij ons terecht voor beschermkappen en andere veiligheidsaanpassingen aan uw vlakslijpmachine. Zo wordt het op uw werkvloer nog veiliger en zorgen we er samen met u voor dat uw werknemers aan de slag gaan met betrouwbare machines.

Wilt u meer informatie inwinnen over machinebeveiliging of heeft u een vraag? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder!

Meer informatie over het beveiligen van vlakslijpmachines?

Meer informatie

Nieuwsgierig naar de prijzen van onze beschermkappen?

Impressie

Beschermkappen die CE-ESTER monteert:

Beschermkap vlakslijpmachine - Beschermkappen Vlakslijpmachine
Vlakslijpmachine
Beschermkap vlakslijpmachine - Beschermkappen Vlakslijpmachine
Vlakslijpmachine
Beschermkap vlakslijpmachine -

CE-ESTER maakt machines veilig

Voldoe aan de wetgeving

  • Machineveiligheid inspecties en advies
  • Levering en montage van machinebeveiliging
  • Maatwerkoplossingen mogelijk
Neem contact op