Creëer veiligheid

door afschermingen

Veiligheid op de werkvloer is heel belangrijk. Wanneer dit goed gebeurt zijn uw medewerkers verzekerd van betrouwbare machines en een beschermde omgeving. Ongelukken worden voorkomen en risico’s worden ingeperkt.

Om veilig gebruik van walsmachines te bevorderen, monteren wij beschermkappen en afschermingen op maat voor alle merken en typen. De beschermkappen zijn van het merk Repar2. Sinds 1970 zijn zij de meest betrouwbare producent. Onze nauwe samenwerking met Repar2 zorgt voor korte lijntjes met de fabriek, waardoor maatwerk kappen snel in huis zijn.

Wij hebben professionele vakmensen in dienst. Zij verzorgen de engineering en productie van de machinebeveiliging. Door middel van de inloopbeveiliging en vingerbeveiliging kunt u weer veilig werken met uw walsmachine.

Voldoe aan de Richtlijn Arbeidsmiddelen

Het is van belang dat uw machines goed beveiligd zijn. Daarnaast is het belangrijk dat u kunt bewijzen dat uw machines goed beveiligd zijn wanneer dit nodig is. Wij hebben de juiste kennis van machineveiligheid. Zo kunnen wij er voor zorgen dat uw walsmachine voldoet aan de Richtlijn Arbeidsmiddelen. We voeren eerst controles uit en doen daarna de nodige aanpassingen om te zorgen dat uw walsmachine voldoet aan deze richtlijnen. Professioneel en veilig, dat vindt CE-ESTER heel belangrijk.

Complete Safety Upgrade

Wij voeren altijd een complete Safety Upgrade uit en monteren dus niet alleen de afschermingen voor walsmachines. We verzorgen namelijk alle aanpassingen die nodig zijn om uw machines veilig te maken voor gebruik.

Voorbeelden van andere aanpassingen die nodig kunnen zijn; plaatsen van een LOTO hoofdschakelaar, inloopbeveiliging, een noodstop of nieuwe voetbediening in het werkgebied, het wijzigen van de bediening en het installeren van een vergrendelbare hoofdschakelaar of tweehandsbediening.

Kom dus naar ons toe voor een volledige upgrade van uw machine(s) op het gebied van veiligheid! Wij monteren beschermkappen voor alle machines. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of meer informatie in wilt winnen!

Meer informatie over het beveiligen van uw walsmachine?

Meer informatie

Nieuwsgierig naar de prijzen van onze beschermkappen?

 -

CE-ESTER maakt machines veilig

Voldoe aan de wetgeving

  • Machineveiligheid inspecties en advies
  • Levering en montage van machinebeveiliging
  • Maatwerkoplossingen mogelijk
Neem contact op