Een goed beveiligde

zet- of kantbank

CE-ESTER biedt oplossingen voor het beveiligen van uw zet- en kantbanken. Wij monteren Repar2 beschermkappen op maat voor alle merken en typen machines. De engineering en productie hiervan gebeurt door onze vakmensen, professioneel en veilig. Want veiligheid vinden wij heel belangrijk. Door inloopbeveiliging kunnen uw werknemers weer veilig werken met de zet- of kantbanken.

Laat CE-ESTER uw zet- en kantbanken beveiligen. Voorkom incidenten op de werkvloer en perk onnodige risico’s in. Samen streven we naar een zo betrouwbaar mogelijke werkomgeving voor uw team.

Voldoe aan de wet van machineveiligheid

Wij vinden het belangrijk dat u zo veilig mogelijk met uw zet- of kantbank kunt werken. Niet zeker of uw machine ook echt veilig in gebruik is? Met onze expertise voeren wij de benodigde controles uit zodat uw machine voldoet aan de gestelde richtlijnen. Als er een aanpassing nodig is, kunnen wij dit ook voor u uitvoeren. Onze experts gaan graag aan de slag om uw zet- of kantbanken geheel veilig te maken.

Volledige Safety Upgrade

Wij voeren alle nodige aanpassingen uit om uw zet- of kantbank veilig voor gebruik te maken. Hieronder vallen onder andere beschermkappen. Andere nodige veiligheidsaanpassingen zijn bijvoorbeeld het plaatsen van inloopbeveiliging, zijafscherming van het kantmes, een noodstop, LOTO vergrendelbare hoofdschakelaar en voetbediening. Daarnaast kunnen wij ook de bediening wijzigen en tweedehandsbediening installeren. Zo is de veiligheid van uw zet- of kantbank weer op orde.

Kortom, voor een volledige zet- of kantbanken machinebeveiliging upgrade kunt u bij ons terecht!

Meer informatie over zet- of kantbank beveiliging?

Meer informatie

Nieuwsgierig naar de prijzen van onze beschermkappen?

 -

CE-ESTER maakt machines veilig

Voldoe aan de wetgeving

  • Machineveiligheid inspecties en advies
  • Levering en montage van machinebeveiliging
  • Maatwerkoplossingen mogelijk
Neem contact op