In

gesprek met Danny Burgers

In deze serie over het team van CE-ESTER Machine Safety maken we nader kennis met Danny Burgers (27). Danny woont samen in Zoelen, is gehuwd en heeft een zoon (2) en een dochter (1). Zijn vrije tijd besteedt hij uiteraard aan zijn gezin en daarnaast sleutelt Danny graag aan auto’s die hij af en toe verkoopt. Ook staat hij altijd voor bekenden klaar, om ze met klussen te helpen.

Hoe ben je bij CE-ESTER terechtgekomen?

Danny: “Toen ik nog bij mijn vorige werkgever werkte kwam Eef regelmatig over de vloer. We kenden elkaar dus al toen hij mij benaderde om te vragen of ik hier wilde komen werken.”

Wat voor werk doe je precies?

Danny: “In mijn functie als projectleider doe ik verschillende werkzaamheden. Zo maak ik offertes en probeer ik de opdrachten van de klanten te krijgen. Het voorbereiden en plannen van werkzaamheden en het aansturen van collega’s valt ook onder mijn verantwoording. Daarnaast ben ik ook regelmatig buiten de deur om klanten te bezoeken. Dat kan zijn voor een advies, werkopname, Machine RI & E of voor het uitvoeren van een Safety Scan.

Wanneer heb jij een geslaagde werkdag?

Danny: “Voor mij is dat wanneer mijn planning klopt en de klanten tevreden zijn. Als mijn mailbox dan ook nog eens leeg is, dan is dat extra fijn!”

Wat heb je bij CE-ESTER geleerd?

Danny: “In 2015 ben ik als basis keurmeester begonnen en sinds die tijd heb ik ontzettend veel geleerd. Vooral de periode dat ik met Eef meeging om machines aan te passen. Zo groeide ik door naar Machine Safety monteur en eind vorig jaar ben ik als projectleider gestart. Het wordt hier echt gestimuleerd om door te ontwikkelen. Intern leerde ik veel, maar ook door cursussen op het gebied van keuren, veiligheid en elektrisch schakelen.”

Wat vind je het leukste aan het werken bij dit bedrijf?

Danny: “Iedere dag is anders met nieuwe uitdagingen en andere klanten. Het werk is echt mooi en interessant en je kunt altijd iets bijleren. Daarbij werken we met een leuk team en heerst er een goede werksfeer.”

Hoe zie jij de toekomst voor je?

Danny: “Op werkgebied bevalt het erg goed en blijft er nog genoeg te leren. Er is voor mij dan ook geen enkele reden om iets anders te willen doen.

Naast mijn werk heb ik nog wel een paar wensen. Je kunt dan denken aan wat woonplannen en het maken van een rondreis door Scandinavië.”

Meer weten?

Stel je vraag