Beveiliging

voor elke machine

Machinebeveiliging is een belangrijk begrip wanneer uw machines bezit. Want u wilt toch ook dat werknemers veilig kunnen werken? Laat CE-ESTER uw machines beveiligen zodat deze weer voldoen aan de huidige richtlijnen en normen.

De voordelen van veilige machines:

  • Een veilige werkomgeving voor de gebruikers van de machine
  • Continuïteit op de werkvloer
  • Voorkomen van problemen met de Inspectie SZW

U ziet het, het beveiligen van machines is iets om serieus te nemen. Wij gaan graag voor u aan de slag om te zorgen dat al uw machines veilig te gebruiken zijn. Dit doen wij onder andere door het leveren en monteren van standaard beschermkappen, beschermkappen op maat en machine afschermingen.

Maar denk bijvoorbeeld ook aan inloopbeveiliging, een machine schakelaar met noodstop of nulspanningsbeveiliging. CE-ESTER verzorgt de complete beveiliging van uw machines.

CE-ESTER -

CE-ESTER maakt machines veilig

Voldoe aan de wetgeving

  • Machineveiligheid inspecties en advies
  • Levering en montage van machinebeveiliging
  • Maatwerkoplossingen mogelijk
Neem contact op

Beschermkappen en machine afschermingen

Op zoek naar een beschermkap voor uw draaibank, kolomboormachine of slijpsteenmachine? Wij kunnen elke machine beveiligen. Onze beschermkappen zijn gemaakt van hoogwaardig staal in combinatie met polycarbonaat. Zo garanderen wij veiligheid voor u en uw werknemers.

De machine afschermingen die wij aanbieden voldoen uiteraard aan de meest recente NEN-EN-ISO 14120 norm. Er bestaan veel verschillende soorten, maten en kleuren afschermingen. Hieruit kiest CE-ESTER de beste oplossing, die perfect past bij uw eisen en wensen.

CE-ESTER - Machinebeveiliging - Beschermkap

CE-ESTER, dé machinebeveiliging expert

Door jarenlange ervaring en vele uitgevoerde projecten zijn wij een expert geworden op het gebied van machinebeveiliging. Onze experts komen graag langs om te kijken wat er nog gedaan kan worden aan de machineveiligheid.

Vervolgens wordt er bepaald wat voor beschermkap of afscherming het best passend is bij de machine. Is een standaard kap niet geschikt? Dan ontwerpen en produceren wij voor u een beschermkap op maat. Het is namelijk erg belangrijk dat de bescherming ook echt zijn functie vervuld. Samen gaan we voor maximaal betrouwbare machines.

Benieuwd of wij ook iets voor u kunnen betekenen op het gebied van machinebeveiliging? Neem contact op, onze experts staan u graag te woord. Wij zijn dé partner als het gaat om machineveiligheid. Denk naast beveiliging voor machines ook aan RI&E, begeleiding bij CE-Markering of een complete Safety Upgrade.

Neem vrijblijvend contact op