Een beschermkap

voor elke machine

Kies voor beschermkappen op uw machines en creëer een veilige werkomgeving. Door machines goed te beveiligen kunnen uw werknemers aan de slag in een betrouwbare en beschermde omgeving.

Wij leveren beschermkappen voor vele soorten machines. Blijkt een standaard beschermkap niet passend te zijn voor uw machine? Geen zorgen, als dit het geval is maken wij een beschermkap op maat. Het belangrijkst is namelijk dat uw machine op een correcte en passende manier wordt beveiligd. Wij komen alle beschermkappen afleveren en monteren op uw machine.

Wat de gevolgen zijn als uw machine geen beschermkap heeft? Mogelijke ongelukken onder de werknemers en problemen met de inspectie. Niet iets waar u verantwoordelijk voor wilt zijn of mee te maken wilt krijgen. Natuurlijk vindt u veiligheid voor uw werknemers ook het belangrijkste. Zorg daarom dat uw machines goed beschermd zijn met onder andere een beschermkap. CE-ESTER lost elke onveilige situatie deskundig voor u op.

CE-ESTER -

CE-ESTER maakt machines veilig

Voldoe aan de wetgeving

  • Machineveiligheid inspecties en advies
  • Levering en montage van machinebeveiliging
  • Maatwerkoplossingen mogelijk
Neem contact op

Al 2500+ beschermkappen gemonteerd

Naast beschermkappen voor uw machines kunt u ook bij ons terecht voor andere zaken omtrent machinebeveiliging. Denk aan afschermingen maar ook andere veiligheidsaanpassingen. Voorbeelden hiervan zijn een nulspanningsbeveiliging, noodstop en materiaalklem. CE-ESTER zorgt ervoor dat al uw machines veilig te gebruiken zijn.

CE-ESTER - Beschermkappen - Machine

Dus bent u bijvoorbeeld op zoek naar een beschermkap voor uw draaibank, cirkelzaag of zaagtafel? Of bent u benieuwd of uw machines over het algemeen wel veilig in gebruik zijn? Neem dan contact op met CE-ESTER.

Wij voeren veiligheidscontroles uit om zo te achterhalen wat de verbeterpunten zijn. Om vervolgens onze experts de veiligheidsaanpassingen te laten uitvoeren waar nodig is. Wij reduceren risico’s voor uw bedrijf door onder andere beschermkappen.

Neem vrijblijvend contact op
CE-ESTER -

CE-ESTER

YOUR CHOICE FOR SAFETY

CE-ESTER staat voor veilig werken. Wij zorgen voor veilige en goedwerkende machines in een passende werkomgeving.

  • Actuele kennis van machineveiligheid
  • Maatwerk: oplossing voor iedere machine
  • Praktisch en oplossingsgericht
  • Erkende kwaliteit: ISO 9001 en VCA*

Nog niet overtuigd?