Beschermkappen

Bescherm uw ogen tegen deeltjes

Is uw bandschuurmachine al voorzien van een beschermkap? Zo niet, dan helpen wij u daar graag mee. CE-ESTER biedt oplossingen voor het beveiligen van uw bandschuurmachine. Wij leveren de beschermkappen en beschermplaten en installeren deze op uw bandschuurmachine. Moet de beschermkap op maat gemaakt worden? Ook dit kunnen wij doen! Onze beschermkappen bestaan uit een combinatie van hoogwaardig staal en polycarbonaat. Op deze manier kunnen wij de gebruikers en de omgeving optimaal beschermen.

Machinerichtlijn: Een veilige werkomgeving

Machineveiligheid is van groot belang. Mocht er een ongeluk gebeuren, dan is het belangrijk dat u kunt aantonen alles gedaan te hebben aan de veiligheid op de werkplaats. Met onze gedegen kennis van veiligheid zorgen wij hiervoor. Moet uw bandschuurmachine aangepast worden? Geen probleem. Wij hebben de kennis en kunde in huis om uw machine op een professionele manier aan te passen. Wij zorgen voor de juiste beveiliging van uw bandschuurmachine.

Overige bandschuurmachine beveiliging

Wilt u uw bandschuurmachine nog beter beveiligen? CE-ESTER kan naast beschermkappen en beschermplaten ook andere aanpassingen doen aan uw bandschuurmachine om deze nog veiliger te maken. Wij zorgen onder andere voor:

  • Nulspanningsbeveiliging
  • Afgeschermde zijkanten van looprollen
  • Noodstop - voetbediening
  • Leunspaan met eventuele opvangbak

Wilt u uw bandschuurmachine of andere machines beter beveiligen, dan is CE-ESTER dé partij om u te helpen. Voor vragen of meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!

Meer informatie over bandschuurmachine beveiliging?

Meer informatie

Projecten

 -
Tilburg

Rioned

CE-ESTER heeft voor Rioned achttien machines aangepast naar de huidige veiligheidsnormen. De machines hebben een upgrade ondergaan. Zij zijn nu bijvoorbeeld uitgerust met goede beschermkappen.

Meer dan 1600+ bedrijven gingen u voor
 -

CE-ESTER maakt machines veilig

Voldoe aan de wetgeving

  • Machineveiligheid inspecties en advies
  • Levering en montage van machinebeveiliging
  • Maatwerkoplossingen mogelijk
Neem contact op