Creëer veiligheid door

beschermkappen

Veiligheid op de werkvloer staat natuurlijk voorop. Zowel voor uw medewerkers als de omgeving is dit van groot belang. CE-ESTER helpt hiermee verder! Wij bieden onder andere oplossingen speciaal ontwikkeld voor het beveiligen van beugelzagen. Wij staan garant voor zowel de levering als het installeren van beschermkappen en beschermplaten voor alle merken en typen beugelzagen. Ook beschermkappen op maat behoren tot onze mogelijkheden. De beschermkap voor uw beugelzaag wordt speciaal aangepast.

Onze beschermkappen zijn vervaardigd uit gehard staal in combinatie met polycarbonaat. Zo kan optimale veiligheid voor u en uw werknemers gegarandeerd worden. Daarnaast zorgt het geharde staal in combinatie met polycarbonaat voor een lange levensduur van de beschermkappen. Onze beschermkappen zorgen niet alleen voor veiligheid maar ook dat u efficiënt kan zagen.

Voldoe aan de Machinerichtlijn

Wij helpen u graag om zo veilig mogelijk met uw beugelzagen te kunnen werken. Met onze kennis van machineveiligheid voeren wij controles uit zodat uw machine voldoet aan de gestelde richtlijnen. Blijkt er een aanpassing nodig te zijn? Geen probleem. Onze experts gaan graag voor u aan de slag om uw beugelzagen professioneel aan te passen.

Aanpassingen en oplossingen machinebeveiliging

Naast de beschermkappen doen wij ook andere aanpassingen op het gebied van veiligheid rondom beugelzagen. Voorbeelden hiervan zijn het monteren van nulspanningsbeveiliging, afschermingen, materiaalklemmen, een noodstop en voetbediening of het wijzigen van de beugelzaag bediening.

Kortom, voor beschermkappen, veiligheidscontroles en aanpassingen aan uw beugelzaag bent u bij ons aan het juiste adres!

Meer informatie over beugelzaag beveiliging?

Meer informatie
 -

CE-ESTER maakt machines veilig

Voldoe aan de wetgeving

  • Machineveiligheid inspecties en advies
  • Levering en montage van machinebeveiliging
  • Maatwerkoplossingen mogelijk
Neem contact op