Beschermkappen:

Creëer veiligheid

Zowel voor uw medewerkers als de omgeving staat veiligheid op de werkvloer voorop. CE-ESTER draagt hieraan bij door onder andere oplossingen te bieden voor het beveiligen van draaibanken. Wij staan garant voor zowel de levering als het installeren van beschermkappen en beschermplaten voor alle merken en typen. Ook beschermkappen op maat behoren tot onze mogelijkheden. Onze beschermkappen zijn vervaardigd uit hoogwaardig staal in combinatie met polycarbonaat. Dit om optimale veiligheid te garanderen voor u en uw werknemers.

Voldoe aan de Machinerichtlijn

Wij hebben gedegen kennis van machineveiligheid. Daarom kunnen wij zorgen dat uw draaibank voldoet aan de Machinerichtlijn. We voeren controles uit en doen de nodige aanpassingen. Dit gebeurt professioneel en op de juiste manier. Zo helpt CE-ESTER u om nog veiliger te werken.

Overige draaibank aanpassingen

Naast de beschermkappen doen wij ook andere aanpassingen op het gebied van veiligheid rondom draaibanken. Voorbeelden hiervan zijn het aanbrengen van nulspanningsbeveiliging en het plaatsen van noodstop(pen), spindelbeveiliging, een supportkap, achterwand, klapkap of schuifkap.

Kortom, voor beschermkappen, veiligheidscontroles en aanpassingen aan uw draaibank bent u bij ons aan het juiste adres!

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of meer informatie in wilt winnen!

Meer informatie over draaibank beveiliging?

Meer informatie

Projecten

CE-ESTER -
Tilburg

Rioned

CE-ESTER heeft voor Rioned achttien machines aangepast naar de huidige veiligheidsnormen. De machines hebben een upgrade ondergaan. Zij zijn nu bijvoorbeeld uitgerust met goede beschermkappen.

Meer dan 1600+ bedrijven gingen u voor
CE-ESTER -

CE-ESTER maakt machines veilig

Voldoe aan de wetgeving

  • Machineveiligheid inspecties en advies
  • Levering en montage van machinebeveiliging
  • Maatwerkoplossingen mogelijk
Neem contact op