Beschermkappen:

Creëer veiligheid

Veiligheid op de werkvloer staat voorop. Uw medewerkers en de omgeving verdienen maximale bescherming. CE-ESTER draagt hieraan bij door oplossingen te bieden voor het beveiligen van draaibanken. Wij staan garant voor zowel de levering als het installeren van beschermkappen en beschermplaten voor alle merken en typen. Ook beschermkappen op maat behoren tot onze mogelijkheden. Onze beschermkappen zijn vervaardigd uit hoogwaardig staal in combinatie met polycarbonaat.

De beschermkap is compleet doorzichtig voor optimaal zicht. Zo kan de gebruiker op een veilige manier de draaibank bedienen en wordt er gezorgd voor optimaal gebruikersgemak. De beschermkap beschermt de gebruiker tegen het loskomen van onderdelen en andere mogelijke gevaren. Zo garanderen we optimale veiligheid voor u en uw werknemers.

CE-ESTER is uw partij voor het realiseren van een beschermkap op uw draaibank.

Grootste gevaren

Bij het werken met een draaibank zijn er een aantal gevaren. De meest voorkomende gevaren zijn:

- Het in aanraking komen met de klauwplaat of het werkstuk
- Meegetrokken worden door de klauwplaat of het werkstuk
- Het wegschieten van de klauwplaat sleutel
- Geraakt worden door rondvliegend materiaal

Om deze gevaren te voorkomen en risico's af te nemen, is het van belang dat de klauwplaat en het werkstuk goed afgeschermd zijn. De beschermkappen van CE-ESTER zijn een veilige en betrouwbare keuze!

Voldoe aan de Machinerichtlijn

Wij hebben gedegen kennis van machineveiligheid. Wij zorgen ervoor dat uw draaibank voldoet aan de Machinerichtlijn. We voeren controles uit en doen de nodige aanpassingen. Dit gebeurt professioneel en op de juiste manier. Zo helpt CE-ESTER u om nog veiliger te werken.

Hierdoor voorkomt u mogelijke ongelukken op de werkvloer en problemen met de inspectie. Het is belangrijk dat uw werknemers zich veilig voelen. Alle machines dienen verantwoord te gebruiken zijn. We bereiken dit onder andere door een beschermkap op de draaibank te installeren.

Wacht niet langer met het beveiligen van uw draaibank. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Beperk de risico’s.

Overige draaibank aanpassingen

Naast het plaatsen van een beschermkap op uw draaibank kunnen wij ook andere aanpassingen doen op het gebied van veiligheid. Voorbeelden hiervan zijn het aanbrengen van nulspanningsbeveiliging en het plaatsen van noodstop(pen), spindelbeveiliging, een supportkap, achterwand, klapkap of schuifkap.

Op zoek naar een afscherming voor uw draaibank? Daarvoor kunt u ook bij ons terecht.

Kortom, voor beschermkappen, afscherming, veiligheidscontroles en aanpassingen aan uw draaibank bent u bij ons aan het juiste adres!

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of meer informatie in wilt winnen!

Meer informatie over draaibank beveiliging?

Meer informatie

Projecten

 -
Rotterdam

Aldowa

Bij Aldowa zijn de machines aangepast zodat deze weer voldoen aan de veiligheidsvoorschriften. Een voorbeeld hiervan is de ponsnibbelmachine van 5 bij 6 meter die ook direct is voorzien van een passend lichtscherm.

Meer dan 1600+ bedrijven gingen u voor
 -

CE-ESTER maakt machines veilig

Voldoe aan de wetgeving

  • Machineveiligheid inspecties en advies
  • Levering en montage van machinebeveiliging
  • Maatwerkoplossingen mogelijk
Neem contact op