Beschermkappen:

Voorkom ongelukken

Heeft uw draaicarrousel al een beschermkap? Zo niet, helpen wij u hier graag mee verder. Net zoals u vinden wij het namelijk belangrijk dat uw medewerkers goed beschermd zijn. Zo worden ongelukken voorkomen en het risico dat er iets gebeurt op de werkvloer maximaal ingeperkt.

CE-ESTER draagt bij aan veiligheid door onder andere oplossingen te bieden voor het beveiligen van draaicarrousels. Wij staan garant voor zowel de levering als het installeren van beschermkappen en beschermplaten voor alle merken en typen. Een beschermkap op maat nodig? Geen probleem, deze maken wij ook. Zo zal uw draaicarrousel op de juiste manier beveiligd zijn. De beschermkappen zijn vervaardigd uit hoogwaardig staal in combinatie met plexieglas. Zo kunnen wij optimale veiligheid garanderen voor u en uw werknemers.

Machinerichtlijn: Bescherm uw werknemers en bedrijf

Het is van belang dat uw draaicarrousel voldoet aan de Machinerichtlijn. Zo beschermt u niet alleen uw medewerkers maar ook uw bedrijf. Blijkt er namelijk iets gebeurt te zijn rondom de draaicarrousel dan is het van belang dat u kunt aantonen alles gedaan te hebben aan veiligheid.

Door gedegen kennis van machineveiligheid kunnen wij zorgen dat uw draaicarrousel voldoet aan de Machinerichtlijn. We voeren controles uit en zullen vervolgens de nodige aanpassingen uitvoeren. Onze deskundigen doen dit professioneel en nauwkeurig. CE-ESTER helpt u om nog veiliger te kunnen werken.

Overige draaicarrousel beveiliging

Benieuwd hoe uw draaicarrousel nog beter beschermd kan worden? Naast het leveren van beschermkappen kunt u ook bij ons terecht voor andere veiligheidsaanpassingen rondom uw draaicarrousels. Denk hierbij aan:

  • Nulspanningsbeveiliging
  • Het plaatsen van noodstop(pen) in het werkgebied
  • Spindelbeveiliging
  • Vergrendeling van de hoofdschakelaar
  • Het plaatsen van hekwerk om het werkgebied

Als u dus uw draaicarrousel of andere machines maximaal wilt beschermen is CE-ESTER de juiste partij om u te helpen. Voor vragen of meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen graag verder!

Meer informatie over draaicarrousel beveiliging?

Meer informatie

Projecten

 -
De lier

Thuis in Bouwen

CE-ESTER is bij 'Thuis in Bouwen' de vaste partner voor het onderhouden en repareren van hun gereedschappen, machines en bouwliften. Daarnaast heeft CE-ESTER de verhuizing van de werkplaats van Naaldwijk naar De Lier begeleid.

Meer dan 1600+ bedrijven gingen u voor
 -

CE-ESTER maakt machines veilig

Voldoe aan de wetgeving

  • Machineveiligheid inspecties en advies
  • Levering en montage van machinebeveiliging
  • Maatwerkoplossingen mogelijk
Neem contact op