CE-ESTER voor o.a.:

Beschermkap freesmachine

Met beschermkappen beschermt u de gebruikers van uw freesmachine. Zo creëert u veiligheid op de werkvloer en een fijne werkomgeving voor uw werknemers. Een veilige basis is zowel voor u als uw personeel een goed idee. U voorkomt namelijk op deze manier ongelukken.

CE-ESTER levert en monteert graag de beschermkappen voor uw freesmachine. Ook voor op maat beschermkappen kunt u bij ons terecht. Onze experts kijken wat voor CE beschermkap uw freesmachine nodig heeft, en bepalen hoe deze het best tot zijn recht komt. Zo kunnen we u verzekeren dat uw freesmachine daadwerkelijk veilig is.

Onze beschermkappen zijn gecreëerd uit hoogwaardig staal en gecombineerd met polycarbonaat. Daarnaast kunnen de beschermkappen gemakkelijk op uw machine gemonteerd worden door onze gespecialiseerde werknemers. Onze beschermkappen zijn geschikt voor bijna iedere bestaande freesmachine en voldoen aan de nieuwste wetten en eisen. Hierdoor garanderen wij maximale veiligheid bij het gebruik van uw freesmachine.

Verdere veiligheidsaanpassingen

Bent u op zoek naar andere veiligheidsaanpassingen? Er zijn naast beschermkappen nog vele andere aanpassingen mogelijk op het gebied van freesmachine beveiliging. Ook voor deze aanpassingen kunt u bij CE-ESTER terecht.

Overige veiligheidsaanpassingen zijn:

 • Nulspanningsbeveiliging
 • Afschermingen om de schakelkast en draaiende delen
 • Het plaatsen van een noodstop in het werkgebied
 • Een materiaalklem
 • Wijzigen van de bediening

In overleg wordt besproken hoe uw freesmachine nog veiliger kan worden gemaakt. Onze experts gaan vervolgens aan de slag gaan met de afgesproken aanpassingen. Zo heeft u binnen de kortste keren een veilige freesmachine op de werkvloer staan.

Machinerichtlijn, voldoe hieraan en voorkom problemen

Wij hebben al de kennis in huis over machineveiligheid. We kunnen dus zorgen dat uw freesmachine voldoet aan de normen van de Inspectie SZW en aan de Europese richtlijn machineveiligheid. Zo kunt u aantonen alles te hebben gedaan aan een veilige werkomgeving voor uw werknemers. Met CE-ESTER reduceert u risico’s; kies voor het advies van een expert.

CE-ESTER maakt uw freesmachine veilig door:

 • Een grondige veiligheidscheck van uw freesmachines
 • Advies over (echt) noodzakelijke beveiliging
 • Levering en montage van machinebeveiliging
 • Verplichte CE-markering

Wij zijn uw onafhankelijke veiligheidspartner. We zorgen voor de noodzakelijke freesmachine beveiliging. Zo vooromt u incidenten. Stel gerust uw vragen.

Meer informatie over freesmachine beveiliging?

Meer informatie

Projecten

 -
Rotterdam

Aldowa

Bij Aldowa zijn de machines aangepast zodat deze weer voldoen aan de veiligheidsvoorschriften. Een voorbeeld hiervan is de ponsnibbelmachine van 5 bij 6 meter die ook direct is voorzien van een passend lichtscherm.

Meer dan 1600+ bedrijven gingen u voor
 -

CE-ESTER maakt machines veilig

Voldoe aan de wetgeving

 • Machineveiligheid inspecties en advies
 • Levering en montage van machinebeveiliging
 • Maatwerkoplossingen mogelijk
Neem contact op