Kolomboormachine beschermkappen

Bescherm uw personeel

CE-ESTER draagt bij aan de oplossing voor de bescherming van uw kolomboormachine. Want veiligheid vinden wij net als u ontzettend belangrijk. Wij leveren beschermplaten en beschermkappen voor alle merken en typen kolomboormachines. Hierdoor passen ze op bijna op elke bestaande kolomboormachine. Daarnaast worden de beschermplaten en beschermkappen door ons op uw machine gemonteerd.

Op maat beschermkap kolomboormachine

Bang dat een standaard beschermkap voor u kolomboormachine niet geschikt is? Geen zorgen, wij maken beschermkappen op maat. Onze experts zullen kijken wat voor soort beschermkap er nodig is en hoe deze het best zijn functie zal vervullen. Zo kunnen we u verzekeren dat uw kolomboormachine daadwerkelijk veilig is. De beschermkappen worden gemaakt uit hoogwaardig staal, gecombineerd met polycarbonaat. Dit zorgt voor extra goede beveiliging en voorkomt ongevallen met draaiende delen van de kolomboormachine. Zodat de gebruiker op een veilige manier de kolomboormachine kan bedienen.

Andere mogelijke aanpassingen

Voor andere aanpassingen betreft de veiligheid van uw machine kunt u ook bij ons terecht. Wij hebben de expertise in huis om uw kolomboormachine professioneel aan te passen. Wij zorgen onder andere voor het mechanisch borgen en/of elektrisch afvallend installeren van een v-snaarkap, het plaatsen van een noodstop in het werkgebied, een materiaalklem, het wijzigen van de bediening en een vergrendelbare hoofdschakelaar. Maar denk bijvoorbeeld ook aan het realiseren van een veiligheidsinstructiekaart.

In overleg wordt besproken welke aanpassingen nodig zijn om uw kolomboormachine nog veiliger en betrouwbaarder in gebruik te maken. Onze experts gaan vervolgens aan de slag met de afgesproken aanpassingen. Zo heeft u binnen de kortste keren weer een veilige kolomboormachine op de werkvloer staan.

Heeft u andere machines die ook beter beveiligd kunnen worden? Kijk hier welke soorten machines wij beveiligen. Het team van CE-ESTER gaat graag voor u aan de slag!

Voldoe aan de veiligheidsnormen

Door onze expertise in machineveiligheid kunnen we ervoor zorgen dat uw kolomboormachine voldoet aan de normen van de Inspectie SZW en aan de Europese richtlijn machineveiligheid. Zo worden ongelukken voorkomen en kan u aantonen alles te hebben gedaan om uw werknemers te beschermen tegen eventuele gevaren rondom de machine. Met CE-ESTER reduceert u risico’s; kies voor het advies van een expert.

Uw machineveiligheid expert

CE-ESTER Machine Safety heeft jarenlange ervaring in de machineveiligheid. Wij hebben vele tevreden klanten en succesvolle projecten op onze naam staan. Wij mogen ons dan ook terecht dé expert in machineveiligheid noemen.

CE-ESTER Machine Safety heeft een team bestaand uit gespecialiseerde en gecertificeerde leden. Een enthousiast team dat u graag verder helpt bij het beveiligen van uw machinepark. Bij CE-ESTER Machine Safety bent u gegarandeerd van aandacht en service. Onze specialisten staan altijd voor u klaar en zullen er alles aan doen om u tevreden te maken.

Meer informatie over kolomboormachine beveiliging?

Meer informatie
 -

CE-ESTER maakt machines veilig

Voldoe aan de wetgeving

  • Machineveiligheid inspecties en advies
  • Levering en montage van machinebeveiliging
  • Maatwerkoplossingen mogelijk
Neem contact op