Kolomboormachine beschermkappen

Bescherm uw personeel

CE-ESTER draagt bij aan de oplossing voor de bescherming van uw kolomboormachine. Want veiligheid vinden wij net als u ontzettend belangrijk. Wij leveren beschermplaten en beschermkappen voor alle merken en typen kolomboormachines. Daarnaast zullen wij deze ook voor u monteren.

Op maat beschermkap kolomboormachine

Bang dat een standaard beschermkap voor u kolomboormachine niet geschikt is? Geen zorgen, wij maken beschermkappen op maat. Onze experts zullen kijken wat voor soort beschermkap er nodig is en hoe deze het best zijn functie zal vervullen. Zo kunnen we u verzekeren dat uw kolomboormachine daadwerkelijk veilig is. De beschermkappen worden gemaakt uit hoogwaardig staal, gecombineerd met polycarbonaat.

Andere mogelijke aanpassingen

Voor andere aanpassingen betreft de veiligheid van uw machine kunt u ook bij ons terecht. Wij hebben de expertise in huis om uw kolomboormachine professioneel aan te passen. Wij zorgen onder andere voor het mechanisch borgen en/of elektrisch afvallend installeren van een v-snaarkap, het plaatsen van een noodstop in het werkgebied, een materiaalklem, het wijzigen van de bediening en een vergrendelbare hoofdschakelaar. Maar denk bijvoorbeeld ook aan het realiseren van een veiligheidsinstructiekaart.

In overleg wordt besproken welke aanpassingen nodig zijn om uw kolomboormachine nog veiliger en betrouwbaarder in gebruik te maken. Onze experts gaan vervolgens aan de slag met de afgesproken aanpassingen. Zo heeft u binnen de kortste keren weer een veilige kolomboormachine op de werkvloer staan.

Heeft u andere machines die ook beter beveiligd kunnen worden? Kijk hier welke soorten machines wij beveiligen. Het team van CE-ESTER gaat graag voor u aan de slag!

Voldoe aan de veiligheidsnormen

Door onze expertise in machineveiligheid kunnen we ervoor zorgen dat uw kolomboormachine voldoet aan de normen van de Inspectie SZW en aan de Europese richtlijn machineveiligheid. Zo worden ongelukken voorkomen en kan u aantonen alles te hebben gedaan om uw werknemers te beschermen tegen eventuele gevaren rondom de machine. Met CE-ESTER reduceert u risico’s; kies voor het advies van een expert.

Meer informatie over kolomboormachine beveiliging?

Meer informatie

Projecten

CE-ESTER -
De lier

Thuis in Bouwen

CE-ESTER is bij 'Thuis in Bouwen' de vaste partner voor het onderhouden en repareren van hun gereedschappen, machines en bouwliften. Daarnaast heeft CE-ESTER de verhuizing van de werkplaats van Naaldwijk naar De Lier begeleid.

Meer dan 1600+ bedrijven gingen u voor
CE-ESTER -

CE-ESTER maakt machines veilig

Voldoe aan de wetgeving

  • Machineveiligheid inspecties en advies
  • Levering en montage van machinebeveiliging
  • Maatwerkoplossingen mogelijk
Neem contact op