Afschermingen

voor een plaatschaar

Samen met CE-ESTER zorgt u ervoor dat er veiligheid wordt gecreëerd op de werkvloer en uw werknemers in een fijne omgeving kunnen werken. Dit doen we onder andere door het leveren van afschermingen en beschermkappen voor alle merken en typen plaatscharen. Het is ook mogelijk een afscherming speciaal voor u op maat te maken. Zo bent u verzekerd van maximale beveiliging.

De engineering en productie van deze afschermingen wordt gedaan door onze eigen vakmensen. Door middel van inloopbeveiliging en vingerbeveiliging kunt u weer veilig werken met de plaatscharen en guillotinescharen.

Een plaatschaar volgens de richtlijnen

Het is belangrijk dat uw plaatschaar goed beveiligd is en u dit kunt aantonen. Door middel van een controle die wij uitvoeren kunnen we achterhalen of uw plaatschaar voldoet aan de Machinerichtlijn. Als dit niet het geval is, kunnen wij de nodige aanpassingen doen om te zorgen dat uw plaatschaar wel aan de Machinerichtlijn voldoet. Dit doen wij professioneel en met de juiste expertise. Wel zo veilig!

Ook andere aanpassingen betreft de veiligheid van uw plaatschaar kunt u aan ons overlaten! Wij zorgen onder andere voor achter inloopbeveiliging, zijafscherming van het mes, het plaatsen van een noodstop in het werkgebied, het plaatsen van nieuwe voetbediening, het wijzigen van bediening, een vergrendelbare hoofdschakelaar en het installeren van tweehandsbediening.

Kortom, u kunt voor de complete veiligheid van uw plaatschaar bij ons terecht. Neem gerust contact op als u vragen heeft of meer informatie wilt! Als de partner in veiligheid geven wij vrijblijvend advies. Samen werken we aan een zo veilige mogelijk werkomgeving!

Meer informatie over het beveiligen van uw plaatschaar?

Meer informatie

Projecten

 -
Rotterdam

Aldowa

Bij Aldowa zijn de machines aangepast zodat deze weer voldoen aan de veiligheidsvoorschriften. Een voorbeeld hiervan is de ponsnibbelmachine van 5 bij 6 meter die ook direct is voorzien van een passend lichtscherm.

Meer dan 1600+ bedrijven gingen u voor
 -

CE-ESTER maakt machines veilig

Voldoe aan de wetgeving

  • Machineveiligheid inspecties en advies
  • Levering en montage van machinebeveiliging
  • Maatwerkoplossingen mogelijk
Neem contact op