Beschermkappen

voor slijpsteenmachines

Veiligheid staat voorop, vindt u dat ook? Dan helpen wij graag verder. Dit doen we door oplossingen te bieden voor het beveiligen van slijpsteenmachines. Wij leveren onder andere beschermkappen voor alle merken en typen. Onze beschermkappen zijn vervaardigd uit hoogwaardig staal gecombineerd met polycarbonaat. Zo garanderen we veiligheid voor u en uw werknemers.

Op maat beschermkap slijpsteenmachine

Misschien is een standaard beschermkap niet geschikt voor uw slijpsteenmachine. In dat geval zullen wij de beschermkap op maat maken. Het belangrijkst is namelijk dat de beschermkap zijn functie vervuld. Onze experts gaan kijken hoe de beschermkap er uit moet komen te zien, vervolgens wordt deze geproduceerd en gemonteerd op uw slijpsteenmachine.

Machineveiligheid volgens de wet

Wij helpen u graag om de slijpsteenmachine zo goed mogelijk te beveiligen. Zo voorkomt u ongelukken op de werkvloer en zorgt u voor een veilige werkomgeving. Met onze kennis van machineveiligheid voeren wij de benodigde controles uit. Hierdoor voldoen uw machines aan de normen van de Inspectie SZW en aan de Europese richtlijn machineveiligheid.

Blijken er aanpassingen nodig te zijn? Geen probleem, onze experts gaan graag voor u aan de slag om uw slijpsteenmachine veilig te maken. Kies CE-ESTER als uw veiligheidspartner en reduceer risico’s.

Overige veiligheidsaanpassingen

Naast een beschermkap voor uw slijpsteenmachine kunnen wij ook andere aanpassingen doen op het gebied van veiligheid. Zo kunnen wij bijvoorbeeld zorgen voor het afschermen van de zijkanten, het monteren van een leunspaan, het plaatsen van een noodstop in het werkgebied, nulspanningsbeveiliging, afzuiging of het monteren van een opvangbak.

Kortom, kom naar ons voor uw beschermkappen en overige veiligheidsaanpassingen aan uw slijpsteenmachine. Zo creëert u een veilige werkomgeving en voldoet u aan de gestelde normen.

Meer informatie over slijpsteenmachine beveiliging?

Meer informatie
CE-ESTER -

CE-ESTER maakt machines veilig

Voldoe aan de wetgeving

  • Machineveiligheid inspecties en advies
  • Levering en montage van machinebeveiliging
  • Maatwerkoplossingen mogelijk
Neem contact op