Creëer veiligheid

door afschermingen

Veiligheid op de werkvloer is heel belangrijk. Wanneer dit goed gebeurt zijn uw medewerkers verzekerd van betrouwbare machines en een beschermde omgeving. Ongelukken worden voorkomen en risico’s worden ingeperkt.

Om veilig gebruik van walsmachines te bevorderen, leveren wij afschermingen op maat voor alle merken en typen. Wij hebben professionele vakmensen in dienst. Zij verzorgen de engineering en productie van de afschermingen. Door middel van de inloopbeveiliging en vingerbeveiliging kunt u weer veilig werken met uw walsmachine.

Voldoe aan de Machinerichtlijn

Het is van belang dat uw machines goed beveiligd zijn. Daarnaast is het belangrijk dat u kunt bewijzen dat uw machines goed beveiligd zijn wanneer dit nodig is. Wij hebben de juiste kennis van machineveiligheid. Zo kunnen wij er voor zorgen dat uw walsmachine voldoet aan de machinerichtlijnen. We voeren eerst controles uit en doen daarna de nodige aanpassingen om te zorgen dat uw walsmachine voldoet aan deze richtlijnen. Professioneel en veilig, dat vindt CE-ESTER heel belangrijk.

Andere aanpassingen voor walsmachines

Naast afschermingen voor walsmachines kunt u ook voor andere veiligheidsaanpassingen bij ons terecht. Voorbeelden hiervan zijn plaatsen van inloopbeveiliging, een noodstop of nieuwe voetbediening in het werkgebied, het wijzigen van de bediening en het installeren van een vergrendelbare hoofdschakelaar of tweehandsbediening.

Kom dus naar ons toe voor afschermingen en aanpassingen op het gebied van veiligheid! Wij leveren ook beschermkappen voor alle machines. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of meer informatie in wilt winnen!

Meer informatie over het beveiligen van uw walsmachine?

Meer informatie
 -

CE-ESTER maakt machines veilig

Voldoe aan de wetgeving

  • Machineveiligheid inspecties en advies
  • Levering en montage van machinebeveiliging
  • Maatwerkoplossingen mogelijk
Neem contact op