Een goed beveiligde

zet- of kantbank

CE-ESTER biedt oplossingen voor het beveiligen van uw zet- en kantbanken. Wij leveren afschermingen en beschermkappen op maat voor alle merken en typen machines. De engineering en productie hiervan gebeurt door onze vakmensen, professioneel en veilig. Want veiligheid vinden wij heel belangrijk. Door inloopbeveiliging kunnen uw werknemers weer veilig werken met de zet- of kantbanken.

Laat CE-ESTER uw zet- en kantbanken beveiligen. Voorkom incidenten op de werkvloer en perk onnodige risico’s in. Samen streven we naar een zo betrouwbaar mogelijke werkomgeving voor uw team.

Voldoe aan de wet van machineveiligheid

Wij vinden het belangrijk dat u zo veilig mogelijk met uw zet- of kantbank kunt werken. Niet zeker of uw machine ook echt veilig in gebruik is? Met onze expertise voeren wij de benodigde controles uit zodat uw machine voldoet aan de gestelde richtlijnen. Als er een aanpassing nodig is, kunnen wij dit ook voor u uitvoeren. Onze experts gaan graag aan de slag om uw zet- of kantbanken geheel veilig te maken.

Andere mogelijke aanpassingen

Naast afschermingen kunnen wij ook diverse andere veiligheidsaanpassingen uitvoeren aan uw zet- of kantbank. Voorbeelden hiervan zijn het plaatsen van inloopbeveiliging, zijafscherming van het kantmes, een noodstop, vergrendelbare hoofdschakelaar en voetbediening. Daarnaast kunnen wij ook de bediening wijzigen en tweedehandsbediening installeren. Zo is de veiligheid van uw zet- of kantbank weer op orde.

Kortom, voor diverse aanpassingen en afschermingen voor uw zet- of kantbanken kunt u bij ons terecht!

Meer informatie over zet- of kantbank beveiliging?

Meer informatie
 -

CE-ESTER maakt machines veilig

Voldoe aan de wetgeving

  • Machineveiligheid inspecties en advies
  • Levering en montage van machinebeveiliging
  • Maatwerkoplossingen mogelijk
Neem contact op