Vele soorten

Machine afscherming

In een veilige werkplaats zult u vaak machine afschermingen oftewel machine hekwerk zien staan. Dit is niet voor niks, want machine afscherming is een belangrijk onderdeel wanneer het aankomt op het veiliger maken van uw werkvloer.

Bij CE-ESTER leveren en plaatsen we machine afschermingen. De machinebeveiliging voldoet uiteraard aan de meeste recente NEN-EN-ISO 14120 norm en daarbij beschikken we over vele soorten, maten en kleuren afschermingen. Hieruit kiest CE-ESTER de beste oplossing, die perfect aan uw eisen en wensen voldoet, maar vooral ook veiligheid biedt.

Voordelen van onze machine afscherming:

  • Kan volledig op maat gemaakt worden
  • Voldoet aan de recente NEN-EN-ISO 14120 norm
  • U blijft goed zicht houden op de machines
  • Mogelijk met draai- en schuifdeuren
  • CE-ESTER monteert de machine afscherming voor u
  • Groot scala aan kleur, soort en maat mogelijkheden
  • U bent verzekerd van een veilige werkplaats
Meer informatie

Projecten

CE-ESTER -
Tilburg

Rioned

CE-ESTER heeft voor Rioned achttien machines aangepast naar de huidige veiligheidsnormen. De machines hebben een upgrade ondergaan. Zij zijn nu bijvoorbeeld uitgerust met goede beschermkappen.

Meer dan 1600+ bedrijven gingen u voor

Maatwerk mogelijkheden

Een afscherming voor uw machine vraagt vaak om maatwerk. Elke werkplaats is anders qua machines, looproutes, ruimtes en inrichting. Wanneer we onze veiligheidshekwerken plaatsen willen we maar één ding: veiligheid creëren voor uw personeel.

Dit doen we graag zonder de looproutes aan te passen of te veel ruimte in te nemen. Zo veranderd er zo min mogelijk aan uw huidige werkplaats. Om dit zo goed mogelijk voor te bereiden komen we graag bij u langs op locatie. Zo kunnen we zien om welke machines het gaat, wat de bestaande ruimte is en met elkaar op zoek naar een oplossing die voor u en uw personeel passend is. We hebben altijd een passende afscherming voor uw machines.

CE-ESTER - Machine afscherming - Hek

Naast onze machineafscherming bieden we ook een complete oplossing. Zo bent u direct voorzien en niet afhankelijk van verschillende partijen. Binnen onze complete oplossing vallen diverse schuif- en draaideuren met schakelaars, hekwerk afscherming en systemen voor o.a. inloopbeveiliging. U kunt ook bij ons terecht voor beschermkappen.

CE-ESTER -

CE-ESTER maakt machines veilig

Voldoe aan de wetgeving

  • Machineveiligheid inspecties en advies
  • Levering en montage van machinebeveiliging
  • Maatwerkoplossingen mogelijk
Neem contact op