MACHINEVEILIGHEID OP DE WERKVLOER

Voldoet u aan de eisen?

CE-ESTER zorgt voor machineveiligheid

Door veilige machines voorkomt u ongelukken op de werkvloer en problemen met inspectie.

U kunt voor volledige machineveiligheid bij ons terecht. Denk aan een complete Safety Upgrade, waar uw machines worden gecontroleerd op veiligheid om uiteindelijk onze specialisten de juiste aanpassingen te laten doorvoeren. Maar ook voor machine RI&E en begeleiding bij CE-Markering kunt u bij ons terecht.

Daarnaast kunt ook op ons rekenen op het gebied van:

Dus heeft u behoefte aan een veiligheidspartner? Dan zit u bij CE-ESTER goed. Onze machineveiligheid experts gaan graag voor u aan de slag.

CE-ESTER - Machineveiligheid - Beschermkap

Voldoe aan de normen en richtlijnen van machineveiligheid

Wij vinden het belangrijk dat u zo veilig mogelijk met uw machines kan werken. Bent u niet zeker over de veiligheid van uw machines? Met onze kennis voeren wij de benodigde controles uit zodat uw machine voldoet aan de normen van de Inspectie SZW en aan de Europese richtlijn machineveiligheid.

Zo kunt u aantonen alles te hebben gedaan aan een veilige en gezonde werkomgeving voor uw werknemers. Met CE-ESTER reduceert u risico’s; kies voor het advies van een expert.

Bekijk de onderstaande pagina's voor meer informatie en hulpmiddelen betreft het veilig werken met machines:

Voorbeelden veiligheidsaanpassingen

Wat voor veiligheidsaanpassingen wij doen aan uw machines? U kunt hierbij denken aan het leveren en monteren van beschermkappen (op maat) of machine afschermingen. Maar denk ook aan nulspanningsbeveiliging, een materiaalklem of het plaatsen van een noodstop.

U kunt voor allerlei machineveiligheid aanpassingen en veiligheidsproducten bij ons terecht.

Samen met CE-ESTER gaat u voor betrouwbare machines. Houd uw werknemers veilig en loop geen risico tijdens inspecties!

Benieuwd of wij ook iets voor u kunnen betekenen omtrent machineveiligheid van uw machines? Neem vrijblijvend contact met ons op. CE-ESTER helpt u graag verder.

Meer informatie