Gedegen onderbouwing

bij advies aanschaf machines

Bent u van plan om binnenkort uw machinepark uit te breiden? CE-ESTER adviseert u graag over welke hout- en metaalbewerkingsmachines de beste keuze zijn voor u. Er is vaak sprake van een groot bedrag wanneer er een machine aangeschaft wordt, daarom kunt u maar beter zeker zijn van de keuze. Met onze grote kennis van machines en machineveiligheid helpen wij u te bepalen welke machines het meest geschikt zijn voor uw bedrijf.

Naast begeleiding bij de aanschaf, zorgen we ook voor veilige installatie van uw nieuwe machines. U kunt bij ons terecht voor het gehele aanschafproces.

Meer informatie

Projecten

CE-ESTER -
Rotterdam

Aldowa

Bij Aldowa zijn de machines aangepast zodat deze weer voldoen aan de veiligheidsvoorschriften. Een voorbeeld hiervan is de ponsnibbelmachine van 5 bij 6 meter die ook direct is voorzien van een passend lichtscherm.

Meer dan 1600+ bedrijven gingen u voor

Dé machine expert

CE-ESTER heeft al jarenlange ervaring met onder andere hout- en metaalbewerkingsmachines. Zowel de aanschaf hiervan als controles en aanpassingen op het gebied van veiligheid. Ons team weet hierdoor precies welke machines wel en niet zullen passen in uw bedrijf.

Als eerst zullen we samen uw wensen bespreken omtrent de nieuwe machines, om vervolgens ook daadwerkelijk geschikte opties te zoeken en natuurlijk te vinden. Wij hebben al vele tevreden klanten en zullen ook u niet teleurstellen.

CE-ESTER -

Controleer de veiligheid van uw huidige machines

Naast advies over aanschaf van (veilige) machines kunnen wij meer voor u betekenen. Wij zijn namelijk experts op het gebied van machineveiligheid. Als uw machines veilig zijn, zullen ongelukken op de werkvloer worden voorkomen. Daarnaast is het verplicht om u aan de normen van de Inspectie SZW en aan de Europese richtlijn machineveiligheid te houden.

Twijfelt u aan de veiligheid van uw machines? Onze experts komen graag bij u langs. Blijkt uw machine niet geheel aan de eisen te voldoen, dan kunnen wij voor u ook de nodige aanpassingen uitvoeren. Zo bent u naast passende en veilige nieuwe machines ook verzekerd van correcte veiligheid bij uw huidige machines.

CE-ESTER -

Gratis machine safety check

  • Binnen 48 uur antwoord
  • Stuur foto's uit 4 hoeken waar uw machine volledig opstaat
  • Inzicht of de machine voldoet aan de normen
Gratis safety check
of neem vrijblijvend contact op