Begeleiding bij

CE-Markering machines

Door een CE-Markering maakt u kenbaar dat uw machines veilig zijn voor gebruik. Het is verplicht om te voldoen aan de Europese richtlijnen van machineveiligheid. CE-ESTER helpt u hier graag mee. Samen gaan we voor een veilige werkomgeving.

Tijdens het CE-Markering traject komen er verschillende zaken voor.

Zo kunnen wij u bijvoorbeeld helpen bij:

  • Het opstellen van de verplichte RI&E
  • Het opstellen van het Technische Constructie Dossier
  • De gebruiksaanwijzing en de EG-verklaring
  • Het doorvoeren van risico reducerende maatregelen
  • Het aanbrengen van de verplichte CE-Markering op de machines

CE-ESTER zal er voor zorgen dat al uw machines weer veilig zijn. Voor CE-Markering van samengestelde machines kunt u ook bij ons terecht.

Meer informatie

CE-Markering machines

Door jarenlange ervaring en de vele veiligheidscontroles en -aanpassingen die wij hebben mogen doen voor onze klanten, kunnen wij wel zeggen dat wij expert zijn op het gebied van machine CE-Markering. Het belangrijkste vinden wij dat de gebruikers van machines veilig te werk kunnen gaan. Zonder enig risico op een gevaarlijke situatie. Natuurlijk is dat ook wat u wilt voor uw medewerkers.

Onze experts zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent machinebeveiliging. Samen met u gaan we aan de slag om de veiligheid in uw werkplaats zo goed mogelijk te krijgen en houden.

Door ons CE-Markering machine traject door te lopen kunt u ook zichtbaar aantonen alles gedaan te hebben aan machineveiligheid. Zo voorkomt u problemen met de inspectie en het belangrijkste natuurlijk ongelukken op de werkvloer.

CE-ESTER - CE Markering machines - Machinebeveiliging

Vrijblijvend advies

Heeft u nog vragen omtrent CE-Markering voor machines of over een ander onderwerp omtrent machineveiligheid? Stel ze ons gerust. Wij helpen u graag verder. CE-ESTER is uw veiligheidspartner.