Begeleiding bij

CE-Markering

Door een CE-Markering maakt u kenbaar dat uw machines veilig zijn voor gebruik. Het is verplicht om te voldoen aan de Europese richtlijnen van machineveiligheid. CE-ESTER helpt u hier graag mee. Samen gaan we voor een veilige werkomgeving.

Tijdens het traject komen er verschillende zaken voor.

Zo kunnen wij u bijvoorbeeld helpen bij:

  • Het opstellen van de verplichte RI&E
  • Het opstellen van het Technische Constructie Dossier
  • De gebruiksaanwijzing en de EG-verklaring
  • Het doorvoeren van risico reducerende maatregelen
  • Het aanbrengen van de verplichte CE-Markering op de machines

CE-ESTER zal ervoor zorgen dat al uw machines weer veilig zijn. Voor CE-Markering van samengestelde machines kunt u ook bij ons terecht. Neem onderstaand contact met ons op of lees verder.

Meer informatie

CE-Markering voor machines

Door jarenlange ervaring en de vele veiligheidscontroles en -aanpassingen die wij hebben mogen doen voor onze klanten, kunnen wij wel zeggen dat wij expert zijn op het gebied van CE-Markering. Het belangrijkste vinden wij dat de gebruikers van machines veilig te werk kunnen gaan. Zonder enig risico op een gevaarlijke situatie. Natuurlijk is dat ook wat u wilt voor uw medewerkers.

Onze experts zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent machinebeveiliging en de richtlijnen van de Europese Unie. Samen met u gaan we aan de slag om de veiligheid in uw werkplaats zo goed mogelijk te krijgen en houden.

Door ons traject door te lopen kunt u ook zichtbaar aantonen alles gedaan te hebben aan machineveiligheid. Zo voorkomt u problemen met de inspectie en het belangrijkste natuurlijk ongelukken op de werkvloer.

CE-ESTER - CE Markering Machines - Beveiliging

Voldoe aan de richtlijnen

CE-ESTER helpt u om te voldoen aan de veiligheids- en gezondheidseisen rondom machineveiligheid. Deze zijn opgesteld door het Europese parlement. Een machine moet voldoen aan diverse eisen voordat deze gebruikt mag worden. De verschillende richtlijnen worden ook wel geharmoniseerde normen genoemd. Deze zijn opgesteld zijn om de veiligheid en gezondheid van een werkomgeving te waarborgen en daarmee de risico’s op ongelukken te verminderen.

Wij begrijpen dat het lastig is om te voldoen aan de Machinerichtlijn. U bent waarschijnlijk niet volledig op de hoogte van de richtlijnen die op dit moment van toepassing zijn voor uw machine’s. Wij hebben alle kennis en vaardigheden om u te ontzorgen. Zo voldoen uw machines binnenkort weer volledig aan de essentiële eisen. Een veilig idee voor u en uw werknemers.

CE-ESTER - CE Markering Machines - Sticker

Een oplossing voor elke machine

Wij van CE-ESTER staan voor veilig werken. We zijn expert in machineveiligheid en hebben de ambitie om elke machine in uw bedrijf veilig te maken voor gebruik. Hiermee dragen wij een stukje bij aan de veiligheid in uw bedrijf.

CE-ESTER bestaat uit twee onderdelen: CE-ESTER Machine Safety en CE-ESTER Keuringsbedrijf. Beide onderdelen werken nauw samen om de beste oplossingen aan te bieden aan onze klanten. Doordat wij uit twee onderdelen bestaan kunnen uw machines zowel gekeurd als aangepast worden. Hiermee wordt lange stilstand voorkomen en zullen er geen ongelukken op de werkvloer plaatsvinden.

U kunt rekenen op aandacht en service. Wij hebben een gecertificeerd team van specialisten die graag voor u aan de slag gaan om uw machinepark weer goed werkend en veilig te maken.

Vrijblijvend advies

Bent u op zoek naar een partner voor de veiligheid rondom al uw machines? Die u voorziet in alles wat u nodig heeft én op de hoogte is van alle regels rondom machineveiligheid? CE-ESTER is de geschikte partner voor u. Samen laten we uw machines voldoen aan de geharmoniseerde normen. Zo zorgen we er samen voor dat uw machines veilig in gebruik te nemen zijn.

Heeft u nog vragen omtrent CE-Markering voor machines of over een ander onderwerp omtrent machineveiligheid? Stel ze ons gerust. Wij helpen u graag verder. CE-ESTER is uw veiligheidspartner.