Onmisbaar

Machine RI&E

Met een RI&E achterhaald u hoe veilig de machines zijn in uw werkplaats. Erg belangrijk aangezien u moet kunnen aantonen een actuele machine RI&E uitgevoerd en vastgesteld te hebben.

Daarnaast wilt u uw werknemers toch ook kunnen verzekeren van veiligheid? Daar gaan wij wel van uit. Nog een reden waarom een RI&E een goed idee is.

De stappen

Tijdens de machine RI&E zullen wij als eerst alle machines nalopen en controleren op veiligheid. Vervolgens wordt er in een plan van aanpak een advies vastgelegd over welke verplichte aanpassingen er per machine uitgevoerd dienen te worden.

Wanneer alles is vastgelegd is het tijd om ook daadwerkelijk wat aan de veiligheid van uw machines te doen. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Onze experts gaan graag aan de slag om de aanpassingen voor uw machines te realiseren.

Nadat alle aanpassingen zijn gedaan bent u verzekerd van machines die geheel voldoen aan de normen van de Inspectie SZW en aan de Europese richtlijnen voor machines. Met CE-ESTER worden machines weer veilig en risico’s gereduceerd. Wacht niet langer en laat ons de machine RI&E uitvoeren.

Meer informatie

Projecten

CE-ESTER -
De lier

Thuis in Bouwen

CE-ESTER is bij 'Thuis in Bouwen' de vaste partner voor het onderhouden en repareren van hun gereedschappen, machines en bouwliften. Daarnaast heeft CE-ESTER de verhuizing van de werkplaats van Naaldwijk naar De Lier begeleid.

Meer dan 1600+ bedrijven gingen u voor

Actuele kennis van machineveiligheid

Als CE-ESTER staan we bekend om onze expertise van machineveiligheid. Van machine RI&E analyses tot CE-Markering en een complete Safety Upgrade. Wij kunnen alles voor u betekenen op het gebied van machineveiligheid. De vele klanten en projecten die wij hebben mogen uitvoeren, hebben ons veel ervaring en kennis opgeleverd.

Onze experts zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent machinebeveiliging. Samen met u gaan we aan de slag om de veiligheid in uw werkplaats zo goed mogelijk te krijgen en houden. Met actuele machineveiligheid voorkomt u ongelukken en voldoet u aan de gestelde normen en richtlijnen. Laat dus een machine RI&E uitvoeren om hiervan verzekerd te zijn.

Benieuwd naar een machine RI&E voorbeeld van ons? Vraag het gerust. Samen zorgen we voor veiligheid.

CE-ESTER - Machine RI&E - Paneel

Stel gerust uw vragen

Heeft u nog vragen omtrent machine RI&E of over een ander onderwerp omtrent machineveiligheid? Stel ze ons gerust. Wij helpen u graag verder. CE-ESTER is uw partner in machineveiligheid.

Meer informatie