Onmisbaar

Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E)

Met een Risico Inventarisatie en Evaluatie achterhaald u hoe veilig de machines zijn in uw werkplaats. Erg belangrijk aangezien u moet aantonen een actuele machine RI&E uitgevoerd en vastgesteld te hebben.

Daarnaast wilt u uw werknemers toch ook verzekeren van een veilige en gezonde werkomgeving? Daar gaan wij wel van uit. Nog een reden waarom een Risico Inventarisatie en Evaluatie een goed idee is.

De stappen

Tijdens de RI&E lopen wij als eerst alle machines na en controleren deze op veiligheid. Vervolgens wordt er in een plan van aanpak een advies vastgelegd over welke verplichte aanpassingen er per machine uitgevoerd dienen te worden.

Nadat alles is vastgelegd gaan we ook daadwerkelijk wat aan de veiligheid van uw machines doen. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Onze experts gaan graag aan de slag om de aanpassingen voor uw machines te realiseren.

Nadat alle aanpassingen zijn gedaan bent u verzekerd van machines die geheel voldoen aan de normen van de Inspectie SZW en aan de Europese richtlijnen voor machines. Met CE-ESTER worden machines weer veilig en risico’s gereduceerd. Wacht niet langer en laat ons de RI&E uitvoeren.

Meer informatie

Projecten

 -
Tilburg

Rioned

CE-ESTER heeft voor Rioned achttien machines aangepast naar de huidige veiligheidsnormen. De machines hebben een upgrade ondergaan. Zij zijn nu bijvoorbeeld uitgerust met goede beschermkappen.

Meer dan 1600+ bedrijven gingen u voor

Actuele kennis van machineveiligheid

Als CE-ESTER staan we bekend om onze expertise van machineveiligheid. Van RI&E analyses tot CE-Markering en een complete Safety Upgrade. Wij kunnen alles voor u betekenen op het gebied van machineveiligheid. De vele klanten en projecten die wij hebben uitgevoerd, hebben ons veel ervaring en kennis opgeleverd.

Onze experts zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent machinebeveiliging. Samen met u gaan we aan de slag om de veiligheid in uw werkplaats zo goed mogelijk te krijgen en houden. Met actuele machineveiligheid voorkomt u ongelukken en voldoet u aan de gestelde normen en richtlijnen. Laat dus een RI&E uitvoeren om hiervan verzekerd te zijn.

Benieuwd naar een Risico Inventarisatie & Evaluatie voorbeeld van ons? Vraag het gerust. Samen zorgen we voor veiligheid.

CE-ESTER - Machine Ri&e - Veiligheid

Beperk risico's

Je bent en voelt je als werkgever verantwoordelijk voor een veilige werkomgeving voor je werknemers. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van machines ontstaan er extra risico's. Het is van belang om deze maximaal te beperken, zodat incidenten worden voorkomen. Machineveiligheid speelt dus een belangrijke rol. CE-ESTER helpt u hier graag bij.

Wij zorgen voor de juiste beveiliging en werking van uw machines. Maar hiernaast stimuleren we ook om aandacht te besteden aan het onderwerp 'veilig werken met machines'. Het is namelijk net zo belangrijk dat de gebruiker kundig genoeg is en de juiste kennis heeft om de machine veilig te gebruiken. Zo creëren we samen een zo veilig mogelijke werkomgeving.

Stel gerust uw vragen

Heeft u nog vragen omtrent een RI&E of over een ander onderwerp omtrent machineveiligheid? Stel ze ons gerust. Wij helpen u graag verder. CE-ESTER is uw partner in machineveiligheid.

Meer informatie