Onmisbaar

Risico Inventarisatie & Evaluatie

Met een RI&E achterhaald u hoe veilig de machines zijn in uw werkplaats. Erg belangrijk aangezien u moet aantonen een actuele machine RI&E uitgevoerd en vastgesteld te hebben.

Daarnaast wilt u uw werknemers toch ook verzekeren van een veilige en gezonde werkomgeving? Daar gaan wij wel van uit. Nog een reden waarom een RI&E een goed idee is.

De stappen

Tijdens de RI&E lopen wij als eerst alle machines na en controleren deze op veiligheid. Vervolgens wordt er in een plan van aanpak een advies vastgelegd over welke verplichte aanpassingen er per machine uitgevoerd dienen te worden.

Nadat alles is vastgelegd gaan we ook daadwerkelijk wat aan de veiligheid van uw machines doen. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Onze experts gaan graag aan de slag om de aanpassingen voor uw machines te realiseren.

Nadat alle aanpassingen zijn gedaan bent u verzekerd van machines die geheel voldoen aan de normen van de Inspectie SZW en aan de Europese richtlijnen voor machines. Met CE-ESTER worden machines weer veilig en risico’s gereduceerd. Wacht niet langer en laat ons de RI&E uitvoeren.

Meer informatie

Projecten

CE-ESTER -
Rotterdam

Aldowa

Bij Aldowa zijn de machines aangepast zodat deze weer voldoen aan de veiligheidsvoorschriften. Een voorbeeld hiervan is de ponsnibbelmachine van 5 bij 6 meter die ook direct is voorzien van een passend lichtscherm.

Meer dan 1600+ bedrijven gingen u voor

Actuele kennis van machineveiligheid

Als CE-ESTER staan we bekend om onze expertise van machineveiligheid. Van RI&E analyses tot CE-Markering en een complete Safety Upgrade. Wij kunnen alles voor u betekenen op het gebied van machineveiligheid. De vele klanten en projecten die wij hebben uitgevoerd, hebben ons veel ervaring en kennis opgeleverd.

Onze experts zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent machinebeveiliging. Samen met u gaan we aan de slag om de veiligheid in uw werkplaats zo goed mogelijk te krijgen en houden. Met actuele machineveiligheid voorkomt u ongelukken en voldoet u aan de gestelde normen en richtlijnen. Laat dus een RI&E uitvoeren om hiervan verzekerd te zijn.

Benieuwd naar een Risico Inventarisatie & Evaluatie voorbeeld van ons? Vraag het gerust. Samen zorgen we voor veiligheid.

CE-ESTER - Machine Ri&e - Veiligheid

Stel gerust uw vragen

Heeft u nog vragen omtrent machine RI&E of over een ander onderwerp omtrent machineveiligheid? Stel ze ons gerust. Wij helpen u graag verder. CE-ESTER is uw partner in machineveiligheid.

Meer informatie