Perslucht en afzuiginstallaties

Op zoek naar perslucht of afzuiginstallaties? CE-ESTER is hiervoor dé partij. Wij adviseren u graag over de juiste keuzes.

Persluchtinstallaties zijn een belangrijk onderwerp in de hedendaagse techniek. Perslucht is een onmisbare schakel in uw productieproces. Daarnaast is het een energiezuinige en veilige manier van energietransport. Betrouwbaarheid is erg belangrijk bij persluchtinstallaties. Als er problemen ontstaan, worden deze deskundig en snel opgelost door onze monteurs. Wij zorgen ervoor dat alles compleet veilig werkt.

Op het gebied van afzuiginstallaties kunt u bij ons terecht voor een kleine afzuigunit bij een enkele machine maar ook een compleet uitgewerkte afzuiginstallatie voor industriële doeleinden. Wij regelen het ontwerp, de aflevering en installatie. Onze afzuiginstallaties voldoen volledig aan de huidige regelgeving.

De afzuiginstallaties van CE-ESTER filteren en transporteren hoge hoeveelheid stoffen, stofdeeltjes en gassen uit de lucht. Zo creëert u een prettige, veilige en gezonde werkomgeving voor uw medewerkers.

Meer informatie

Projecten

CE-ESTER -
Tilburg

Rioned

CE-ESTER heeft voor Rioned achttien machines aangepast naar de huidige veiligheidsnormen. De machines hebben een upgrade ondergaan. Zij zijn nu bijvoorbeeld uitgerust met goede beschermkappen.

Meer dan 1600+ bedrijven gingen u voor

Ga voor veiligheid met CE-ESTER

Naast perslucht en afzuiginstallaties kunnen wij meer voor u betekenen. Wij zijn namelijk experts op het gebied van machineveiligheid. Als uw machines veilig zijn, zullen ongelukken op de werkvloer worden voorkomen. Daarnaast is het verplicht om u aan de normen van de Inspectie SZW en aan de Europese Richtlijn machineveiligheid te houden.

Twijfelt u aan de veiligheid van uw machines? Onze experts komen graag bij u langs. Blijkt uw machine niet geheel aan de eisen te voldoen, dan kunnen wij voor u ook de nodige aanpassingen doorvoeren. Zo bent u naast passende en veilige perslucht of afzuiginstallaties ook verzekerd van betrouwbare machines.

CE-ESTER -

We denken graag mee

Heeft u vragen over onze perslucht en afzuiginstallaties? Of bent u benieuwd naar machineveiligheid? Neem gerust contact met ons op. CE-ESTER adviseert u graag. Wij zorgen voor een veilige werkomgeving met de juiste middelen.

CE-ESTER -

Gratis machine safety check

  • Binnen 48 uur antwoord
  • Stuur foto's uit 4 hoeken waar uw machine volledig opstaat
  • Inzicht of de machine voldoet aan de normen
Gratis safety check
of neem vrijblijvend contact op