Premier Tech Systems and Automation BV

Soms komt een bedrijf bij ons omdat ze zich er bewust van zijn dat hun machinebeveiliging een update nodig heeft. Dat gold ook voor Premier Tech Systems and Automation BV. Zij vroegen ons om de machineveiligheid issues van een kolomboormachine te inventariseren. Dat hebben we later uitgebreid naar alle werkplaatsmachines. In juni vorig jaar deden we de opname, en daarna kregen we de opdracht om de machines aan te passen.

Op hun metaalbewerkingsmachines hebben we onze standaard Safety Upgrade lay-out toegepast. Dat betekende dat we ervoor zorgden dat alle aanpassingen in één keer geoffreerd werden. In eerste instantie hebben we hun machines op de locatie in Hapert gedaan en daarna ook in Eersel en Hoofddorp. Voor de vestiging in Hoofddorp hebben we ook nog alle arbeidsmiddelen gekeurd en in Eersel en Hapert de hoogwerkers en stellingen. Het veiligheidsniveau van de werkplaatsmachines en arbeidsmiddelen is daardoor weer op een aanvaardbaar niveau.

PT’s H&S advisor: 'CE-ESTER denkt niet alleen mee, maar biedt ook een eenduidige oplossing. Ze zijn toegankelijk en flexibel. Je krijgt gelijk de juiste persoon aan de telefoon en vervolgens komt er iemand actie ondernemen. De planning wordt aangepast aan onze mogelijkheden en de offertes zijn voorzien van fotomateriaal zodat duidelijk is wat er gaat (en moet) gebeuren aan de machine. Dat vonden wij een groot pluspunt!'

Bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen!

Hoe veilig zijn uw machines?

We adviseren u graag over machineveiligheid

Stel je vraag