Globale veiligheidsanalyse

Het is helaas niet altijd duidelijk of de machines in een werkplaats wel voldoende veilig zijn. Of het is overduidelijk dat de machines niet veilig zijn, maar men weet niet hoe dit verbeterd kan worden. Speciaal voor deze bedrijven heeft CE-ESTER de Safety Scan ontwikkeld.

Een Safety Scan is een globale analyse van de machineveiligheid door een Safety Expert van CE- ESTER. Hierbij wordt beoordeeld of de machines voldoen aan de huidige wetgeving. Wanneer dit niet het geval is zal een advies worden uitgebracht. CE-ESTER staat bekend om haar pragmatische oplossingen en adviezen. Deze adviezen leggen wij vast in een eenvoudige maar doeltreffende rapportage welke digitaal toegestuurd wordt.

Door deze rapportage is het direct duidelijk wat er moet gebeuren om uw machines veilig te kunnen gebruiken. Sommige machines hoeven enkel gekeurd te worden en andere zullen aangepast moeten worden om te voldoen aan de huidige wetgeving. Er kan ook een verdiepende Machine RI&E nodig zijn. De Safety Scan is de eerste stap op weg naar een veilige werkplaats.
Bent u nieuwsgierig geworden naar onze Safety Scan? Neem contact op voor meer informatie of maak een afspraak. Onze vertegenwoordigers komen graag vrijblijvend naar u toe om de Safety Scan toe te lichten of zelfs direct uit te voeren.

De Safety Scan biedt globaal inzicht in de veiligheid van uw gehele machinepark. Wilt u liever een gedetailleerde rapportage van een bepaalde machine? Kies dan voor onze Machine RI&E. Direct een veilige machine is mogelijk met onze unieke Safety Upgrade.

Safety Scan aanvragen

Nieuwsgierig naar de Safety Scan prijzen?