Begeleiding bij

werkplaatsinrichting

Goede werkplaatsinrichting draagt bij aan veiligheid in uw bedrijf. Heeft u het idee dat uw werkplaats veiliger en gebruiksvriendelijker ingericht kan worden? Of heeft u een nieuwe werkplaats in te richten? Dan adviseren wij u graag. Het is van belang dat medewerkers genoeg ruimte hebben om te lopen en hun werk efficiënt en veilig kunnen uitvoeren. Op deze manier worden ongemakken en ongelukken voorkomen.

Onze experts zullen langs komen om te kijken hoe uw huidige werkplaatsinrichting eruit ziet. Om u zo vervolgens een advies te geven hoe het beter en veiliger kan. Maar hierbij stopt het bij CE-ESTER niet. Want wij voeren de aanbevelingen, na goedkeuring, ook bij u uit. Zo zorgen wij voor demontage, (interne) verhuizingen, montage en installatie van uw machines.

Het resultaat na de aanpassingen zal een werkplaats zijn waar sneller, efficiënter en veiliger gewerkt kan worden. Lijkt een nieuwe werkplaatsinrichting ook een goed idee voor uw bedrijf? Wij horen het graag. Onze experts gaan graag voor u aan de slag!

Meer informatie

CE-ESTER: Uw specialist in veiligheid

Naast werkplaatsinrichting kunnen wij meer voor u betekenen op het gebied van veiligheid. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in machineveiligheid. Wanneer er veilig met machines gewerkt kan worden, voorkomt u ongelukken op de werkvloer. Daarnaast zijn er verplichte normen en richtlijnen omtrent de veiligheid van machines.

CE-ESTER -

Denkt u dat uw machines ook wel toe zijn aan een veiligheidscontrole? Wij komen graag bij u langs. Blijkt uw machine niet geheel aan de eisen te voldoen, dan kunnen wij de nodige aanpassingen uitvoeren. Zo bent u naast een veilige en efficiënte werkplaatsinrichting ook verzekerd van veilige machines.

Heeft u nog vragen over werkplaatsinrichting of over andere zaken omtrent machineveiligheid. Neem gerust contact met ons op. Wij worden graag uw partner in veiligheid. Bescherm uw werknemers en bedrijf!

CE-ESTER -

Gratis machine safety check

  • Binnen 48 uur antwoord
  • Stuur foto's uit 4 hoeken waar uw machine volledig opstaat
  • Inzicht of de machine voldoet aan de normen
Gratis safety check
of neem vrijblijvend contact op