een oplossing

Voor elke machine

CE-ESTER Machine Safety staat voor veilig werken. Als expert in machineveiligheid zijn wij gemotiveerd elke machine in uw bedrijf veilig te maken voor gebruik. Door machines te beveiligen, door o.a. beschermkappen, dragen wij een stukje bij aan de veiligheid in uw bedrijf. Laat door ons ook uw Machine RI&E uitvoeren.

Als CE-ESTER bestaan wij uit twee onderdelen. Namelijk CE-ESTER Machine Safety en CE-ESTER Keuringsbedrijf. Wij werken met beide bedrijven nauw samen om zo de beste oplossingen aan te bieden aan onze klanten. Zo kunnen uw machines bij ons zowel gekeurd als aangepast worden, stilstand en ongelukken op de werkvloer worden hier beide mee voorkomen.

Bij CE-ESTER kunt u rekenen op aandacht en service. Onze specialisten gaan graag aan de slag om uw machinepark weer goedwerkend en veilig te maken.

Dé expert in machineveiligheid

Door jarenlange ervaring met machineveiligheid en vele succesvol afgeronde projecten kunnen wij u garanderen dé expert te zijn in machineveiligheid. Wij zijn trots op onze tevreden klanten en zullen er alles aan doen om ook u tevreden te maken.

Ons enthousiaste team bestaat uit gespecialiseerde en gecertificeerde leden. Welk vraagstuk u ook heeft met betrekking tot machineveiligheid, CE-ESTER lost het voor u op.

Wij vinden het belangrijk dat uw vragen snel beantwoord worden. Daarom zijn wij goed bereikbaar, zowel telefonisch als per mail.

CE-ESTER is uw partner in veiligheid.

Meer informatie
 -

CE-ESTER maakt machines veilig

Voldoe aan de wetgeving

  • Machineveiligheid inspecties en advies
  • Levering en montage van machinebeveiliging
  • Maatwerkoplossingen mogelijk
Neem contact op