Vele uitgevoerde

Projecten

 -
Tilburg

Rioned

CE-ESTER heeft voor Rioned achttien machines aangepast naar de huidige veiligheidsnormen. De machines hebben een upgrade ondergaan. Zij zijn nu bijvoorbeeld uitgerust met goede beschermkappen.

 -
Zwijndrecht

Van Leeuwen Buizen Groep

CE-ESTER heeft ervoor gezorgd dat al de machines in Zwijndrecht stuk voor stuk voldoen aan de Machinerichtlijn. Er zijn bijvoorbeeld draaibanken aangepast door ze te voorzien van beschermkappen en een extra noodstop.

 -
De lier

Thuis in Bouwen

CE-ESTER is bij 'Thuis in Bouwen' de vaste partner voor het onderhouden en repareren van hun gereedschappen, machines en bouwliften. Daarnaast heeft CE-ESTER de verhuizing van de werkplaats van Naaldwijk naar De Lier begeleid.

 -
Amsterdam

Wacker Biotech

CE-ESTER heeft voor Wacker Biotech een geheel nieuwe werkplaats mogen inrichten. Er is hierbij gedacht aan de wensen van de klant, efficiƫntie en veiligheid.

 -
Rotterdam

Aldowa

Bij Aldowa zijn de machines aangepast zodat deze weer voldoen aan de veiligheidsvoorschriften. Een voorbeeld hiervan is de ponsnibbelmachine van 5 bij 6 meter die ook direct is voorzien van een passend lichtscherm.