Safety Upgrade TU Delft

Hier is onze unieke Safety Upgrade te zien tijdens een project bij TU Delft. Er zijn zowel mechanische als elektrische aanpassingen uitgevoerd bij bestaande machines zodat ze weer veilig te gebruiken zijn. Incl. rest risico pictogrammen, veiligheidsinstructiekaarten en keuring om aan te tonen dat ze voldoen aan de Richtlijn Arbeidsmiddelen en veilig te gebruiken zijn.

Onze Safety Upgrade:

Alle nodige aanpassingen om uw machines veilig te kunnen gebruiken. Dit gaat veel verder dan het plaatsen van een beschermkap. Denk bijvoorbeeld aan het installeren van noodstopcircuits, inloopbeveiligingen, tweehandsbedieningen en voetpedalen met doortrapfuncties. Maar ook het vervangen van beschadigde componenten, plaatsen van LOTO hoofdschakelaars en het aanbrengen van veiligheidsinstructies en waarschuwingspictogrammen. Kortom, een totaalpakket waarmee uw machine weer volledig voldoet aan de huidige wetgeving.

Neem gerust contact op

Nieuwsgierig geworden naar onze Safety Upgrade? Neem contact op voor meer informatie of maak een afspraak. Onze vertegenwoordigers komen graag vrijblijvend naar u toe om de Safety Upgrade toe te lichten.

Hoe veilig zijn uw machines?

We adviseren u graag over machineveiligheid

Stel je vraag