Veilige

Nieuwe werkplaats

Voor Wacker Biotech heeft CE-ESTER een nieuwe werkplaats ingericht. Hiervoor is het volgende gebeurt. Er zijn schaduwborden gemaakt naar de wensen van de klant voor boven de nieuwe werkbanken. Verder is er gedacht aan opbergruimtes voor kleine materialen.

Aangezien de werkplaats een afgesloten ruimte diende toe worden zijn eromheen muren neergezet. Hierbij is er voor gezorgd dat de binnenkant van deze muren waterdicht dicht zijn. Er is gekozen om een enkele en dubbele schuifdeur in de ruimte te plaatsen. De vloer van de werkplaats is daarnaast voorzien van een industriële coating, zodat deze bestemd is tegen de werkzaamheden die plaats vinden.

Op het gebied van veiligheid heeft CE-ESTER onder andere een EHBO doos en brandblussers in de werkplaats geplaatst. Ook zijn de nooduitgangen voorzien van nooduitgang borden en is er een rookmelder geïnstalleerd.

De machines die op de oude plek stonden zijn door ons verplaatst naar de nieuwe werkplaats. Als laatst is ook de documentatie voor de machines in orde gemaakt.

CE-ESTER Wacker Biotech voorzien van een compleet nieuwe en veilige werkplaats.

Wacker Biotech kiest CE-ESTER voor het:

  • inrichten van een geheel nieuwe en veilige werkplaats

Hoe veilig zijn uw machines?

We adviseren u graag over machineveiligheid

Stel je vraag